tag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post4805509499118792869..comments2023-11-29T11:07:45.167+01:00Comments on Lusthuset: Dillolja och grönt salt!Lusthusethttp://www.blogger.com/profile/08997416918159227455noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-8376617644442835572007-08-14T21:03:00.000+01:002007-08-14T21:03:00.000+01:00Tack för recepten, jag måste absolut prova dem båd...Tack för recepten, jag måste absolut prova dem båda.Marinahttps://www.blogger.com/profile/08598532632549015014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-32286583940540712712007-08-13T20:39:00.000+01:002007-08-13T20:39:00.000+01:00ljuvligt hemma: Lycka till, hoppas att du giller d...ljuvligt hemma: Lycka till, hoppas att du giller dem. Ha en skön kväll.Lusthusethttps://www.blogger.com/profile/08997416918159227455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-88319191616034713802007-08-13T08:24:00.000+01:002007-08-13T08:24:00.000+01:00Ååååh vilka ljuvliga recept... måste prova båda :)...Ååååh vilka ljuvliga recept... måste prova båda :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-76361933536731634272007-08-12T22:00:00.000+01:002007-08-12T22:00:00.000+01:00poppins: Hoppas du gillar dem....och tack snälla f...poppins: Hoppas du gillar dem....och tack snälla för berömmet, jag rodnar. <BR/><BR/>karin a: Man kan ta bort vitlöken. I originalreceptet fanns den inte med, det är min egen uppfinning eftersom jag älskar vitlök. Jag använde rosmarin en gång och det blev också gott, men kräver lite speciella rätter. Basilikasaltet är lättare att använda. Till saltet måste det nog vara färska kryddor tror jag. Till dilloljan skall jag prova med frysta dillkronor och se hur det blir.<BR/><BR/>lotta: Tack snälla rara!! Nu rodnar jag igen. Så glad jag blir.<BR/>Jag tror också att dilloljan hade passat till makrillen. Skall faktisk prova, fast jag får ju köpa den i fiskaffären.<BR/><BR/>signes vind: Håller på att experimentera med Photoshop och det är ju en hel vetenskap, men roligt om och när man har tid. Jag skall gärna skriva om den nya kameran när jag köpt den. Blir alldeles pirrig när jag tänker på det. Roligt att du tycker om mina bilder. Att fotografera är nog bland det roligaste jag vet. Ha det bra. PS Vad heter den vackra textstilen som du använder.<BR/><BR/>Ha en bra vecka allihop! Kram!Lusthusethttps://www.blogger.com/profile/08997416918159227455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-9322702001658393682007-08-12T21:23:00.000+01:002007-08-12T21:23:00.000+01:00Tack för de fina orden på min blogg. Jag anväder P...Tack för de fina orden på min blogg. Jag anväder Photoshop Elements 5.0 som jag såg i ditt tidigare inlägg att du också införskaffat. <BR/>Är också så sugen på en ny kamera och resonerar som du - bra makro är ett måste. <BR/>Du kan väl göra ett inlägg om din nya kamera när det nu blir. Förstår att du läst in dig på olika modeller och det är nog ett måste i denna kameradjungel.<BR/>Du är ju fantastiskt duktig och har ett sådant bildsinne så jag funderar på hur mycket bättre det ska kunna bli - men kameran gör ju en del också inte bara fotografen ;-)Signes Vindhttps://www.blogger.com/profile/11497308868070939788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-6557912027939014912007-08-12T21:17:00.000+01:002007-08-12T21:17:00.000+01:00Nu ser du inlägget hos mig, jag hann inte med ;)Nu ser du inlägget hos mig, jag hann inte med ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-29247456521108505282007-08-12T21:12:00.000+01:002007-08-12T21:12:00.000+01:00Vad kul med recept på olja med dill - det låter jä...Vad kul med recept på olja med dill - det låter jättegott, den hade jag mycket väl tänkt mig på den ungsstekta makrillen vi åt idag. Örtsalt skall jag också prova att göra - jag har mycket örter att skörda just nu. Tack för tips! Du har fått en "rosa knapp" av mig - v g läs i min blogg. ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-49475832521443980482007-08-12T21:08:00.000+01:002007-08-12T21:08:00.000+01:00Såg din kommentar hos mig. Cheesecake som innehåll...Såg din kommentar hos mig. Cheesecake som innehåller gelatin och inte gräddas i ugnen kan vara lite svårare tycker jag. Kram!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-68576705328169315402007-08-12T21:06:00.000+01:002007-08-12T21:06:00.000+01:00Åhh underbart! Ska skriva upp och pröva längre fra...Åhh underbart! Ska skriva upp och pröva längre fram. Har du prövat att byta ut vitlöken mot något annat? Jag älskar vitlök men har både familj och vänner som inte gör det. Kanske blir basilikan lite för blöt när den tidnar? Ha en fin vecka!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-6262276911041633752007-08-12T19:41:00.000+01:002007-08-12T19:41:00.000+01:00PS Glömde ju säga att det var fantastiskt vackra b...PS Glömde ju säga att det var fantastiskt vackra bilder (som vanligt). DSPoppinshttps://www.blogger.com/profile/13642187184184196748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611517192313440424.post-55687247974150501522007-08-12T19:40:00.000+01:002007-08-12T19:40:00.000+01:00Tack för dessa två recept som jag riktigt känner d...Tack för dessa två recept som jag riktigt känner den härliga doften av! Ska absolut prova!<BR/>KramPoppinshttps://www.blogger.com/profile/13642187184184196748noreply@blogger.com