tisdag 2 juni 2009

Tisdagstema: Sliten......

....men skön är min "hittebänk" där man kan sitta och njuta mot den varma husväggen.Fler Tisdagsteman finns här.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Ser ut att vara en riktigt mysig hörna. Där skulle jag kunna sitta också;) Du vet att ordna det för dig med såna sköna sittplatser. Jag vet att du har en inomhus också...
Må så gott!
Kram Ninni

Randi sa...

Skön patina som alltid passar i trädgården.
Hur ofta tar man sig tid att sätta sig ner och läsa en bok i trädgården...*ler*.

Lotta 8`) sa...

Vackert sliten är din soffa och vad det ser mysigt ut, som om du bara rest dig upp från soffan, vänt dig om och fotat - det har du ju förstås men jag menar att det är känsla i bilden :)
Saknar lite att delta i fototeman men det är ju det här med tiden :) Egentligen inga problem med att publicera ett inlägg men att läsa andra bloggares mysiga inlägg, det är det som inte riktigt hinns med :) Men jag tjuvar till mig lite tid på jobbet idag då det är ovanligt lungt :)
På fredag far vi söderut och det skall bli så otroligt roligt!! En trädgårdshelg med bloggare! VI trivs så bra tillsammans :) Jag har inte studerat listan över trädgårdar så noggrant i år, tycker det kan vara lite svårt läsa sig till innan, vad som visas. Du kanske har något bra tips? Fick ju lite tips av dig i fjol och de vi såg, var verkligen fina :) Visste jag hur du såg ut, skulle jag hålla ögonen öppna efter dig ;) Ha det gott, kramen 8`)

Lotta 8`) sa...

Äsch... såg inte om kommentaren kom iväg... kollar senare i kväll, annars så skriver jag igen :)

rajson sa...

Mysigt slönt foto, SÅ inbjudande.Där vill man vara!
Skulle behöva en liknande "hittebänk" i min solhörna under den vita Pimpinella rosen son blomstrar så fint.Har även mina kryddor där och en rad med smultron.Nu är det bara något riktigt trevligt att sitta i som saknas. Är less att släpa med stolar.Något skönt, slitstarkt.Helst en soffa med rundad rygg.Ja, det blir att leta!
Ha det gott!

Anonym sa...

En sån bänk skulle jag vilja hitta. Har i alla fall målat en stol i åskblått och sytt ett kuddfodral i gammaldags blårutigt tyg med insprängda rosor i mönstret. Stolen står i växthuset, där snart 8 stora baljor med tomatplantor ska gona sig. Trevlig helg med flaggor och allt!

Genarpsladyn