torsdag 17 december 2009

Snövitt.......

....och vackert är det i Skåne idag. Snön har fallit hela natten och man vaknade till en snövit trädgård, med sol och blå himmel....det är man verkligen inte bortskämd med minsann.

Min ormhassel lyste som en riktigt mysig julbuske igår kväll. Jag fotade den genom fönstret och den var hur vacker som helst med alla sina ljus.
Fruset och kallt, man ser att vattendroppen aldrig nådde spannen innan den förvandlades till is.Litet vårtecken var det i alla fall när posten kom med den nya Impectakatalogen så man kunde drömma sig bort en stund över förmiddagsfikat. Mmmmm...... så ljuvligt att tänka på den kommande våren och sommaren.Det måste vara något speciellt med vintern här i Skåne. Det verkar som det nästan alltid blir kaos när vintern slår till. Mindre kul är det att ägna halva dagen åt att tina upp och skrapa fram sin stackars nerfrusna bil. Ha det bra hoppas att alla inte är lika "insnöade" som jag.

5 kommentarer:

Marina sa...

RIktigt vackert är det med snön. Här snöar det igen nu i kväll. Kram!

Kattfot sa...

Trots tågföreseningar och annat tråkigt som snöchocken ställ till med så njuter jag. Vilket vinterland vi fått :)

Kram Catrin

Annika Christensen sa...

Den var ju helt underbart vacker!!!
Så bra bild genom fönstret.. bra jobbat.
Kul med lite nya fröer jag har inte kommit så långt ännu.
Just nu är det en dag i taget här.
Njuta och äta sova..
Stor bamse kram till dig
Annika

Poppins sa...

Det är verkligen vackert och jag hoppas snön ligger kvar någon vecka. Annars är det inte värt allt besvär. Vi satt i bilkö i en halvtimme igår på vägen till jobbet men är glada att vi kom fram oskadda.
kramar från Poppins

Lillebeth sa...

Vi drabbades kanske, för en gång skull, lite lika över vårt långsträckta land. Snö och kallt! Vackra bilder har du tagit och vacker var (faktiskt) Impecta katalogen i år. Ha en skön läsning framvöer!