torsdag 19 april 2012

Nu börjar det.....


.... så smått med vårens trädgårdspyssel. Härligt även om värmen inte riktigt har inställt sig.Lökarna har kommit i jorden....röd, gul och scharlottenlök fick det bli. Vitlöken kom i jorden redan i höstas men har fått lite frostskador. Hoppas att det bättrar sig vad det lider.


Den första lilla knippan gräslök har skördats........mmmmm!
Glad blir jag också över denna krabat som dykt upp....och det är inte rabarber utan libbsticka som jag älskar. Den blir ofantligt stor så man får hålla efter den.......men den är en härlig krydda om man bara upptäcker den.Snart...i morgon kanske skall jag även pilla ner de första små fröna....sedan är det på gång på riktigt.Min gamla trädgårdsstol har fått nya blommor. Fantastiskt att den håller fortfarande.Till slut en vacker brun pensée....vacker kombination till lerkrukan. Ha en fortsatt skön vår allesammans.

6 kommentarer:

Nora sa...

Vilka härliga bilder du visar! Jag har också en påse sättlök liggande, på tiden att dom kommer i jord nu. Hoppas hinna med det i helgen om vi inte har regnat bort då:-)
Trevlig helg och trevlig fortsättning på våren!
Önskar Nora

Lotta sa...

Vilka vackra bilder du tar! Lyckos som redan fått löken i jorden, jag han att så 2 rader sen blev det "skitväder" och nu är det snöblandat regn.....VILL INTE HA DETTA VÄDER!
Ha en fin helg.
Lotta

Lotta 8`) sa...

Sättlök, just det, det var ju det jag skulle köpa och plantera vid "stugan"! Undra hur sent de kan planteras? Åker nog inte dit förren vid valborg - tror du det är försent?

Det är gott att äntligen starta upp säsonge! Har börat samla toarullar för luktärtor och hoppas på fint väder till helgen :)

Ha en skön fredag, kram ♥

Ninnis sa...

Vilka otroligt vackra bilder...!!!

Ha en trevlig helg...<3

Kram Ninni

Berit sa...

underbar bilder!!
Ha en underbar helg!!

Gela sa...

Men vad mycket fint jag har missat här hos dig!!!Sååå inspirerande! Ha en finfin dag/Gela