tisdag 7 augusti 2012

Lavendel.......

....och födelsedagstid är det nu. I helgen firade jag med en sommarlunch tillsammans med "gamla" goda vänner och det är ju alltid trevligt även om det är rysligt vad tiden går fort. Hu ja!!


Den finaste buketten fick jag av en trevlig gentleman, en man på snart 90 år och den hade han plockat i sin trädgård och den är bara så fin eller hur?


Annars är det även lavendeltid nu i trädgården och det finns massor. Jag gjorde några lavendelgömmor och skall väl skörda mer att spara till vintern....underbar sommardoft.Ett par små kransar till ljusstakarna har det också blivit.

Ha en skön vecka så skall jag försöka bättra mig när det gäller inlägg på bloggen. Iblan sinar ideerna och inspirationen, men sensommar och höst är min tid så då tar det nog fart igen.

3 kommentarer:

Ninnis sa...

Känner igen mig med pyntet/pysslet det vaknar ännu mer då hösten gör intåg. Jättefina lavendel gömmor och kransar som du visar...=)

Ha det bra !

Kram Ninni

Lotta sa...

ÅH, man känner riktigt hur gott det doftar :-) Bra att du visade lavendeldockorna för jag hade alldeles glömt bort att man kan göra så. Håller med om att det är fantstiskt att vara 90 år och kunna plocka en så fin bukett!
Ha en fin dag.
Lotta

Love Your Homes sa...

Det var en rar man att plocka en så vacker bukett.

Lavendelklockorna var då för söta, fint tips.
Min trädgård hr en hel del lavendel, i år har regnet inte varit nådigt mot dem, men jag skall nog gå en runda o se vad som finns kvar att rädda.

Igår firade vi Kletus som fyllde 15 år med godissaker o lek mest hela dagen. Han vilar på soffan idag!

Hoppas ni har en fin sommar.....Ingela o Kletus katt