lördag 23 maj 2009

Baksidan.......

.....en haltande Fototriss. Eftersom jag inte fick ihop mer än två "Baksidor" till denna veckas Fototriss så får ni se dem "utom tävlan". Den första Baksidan är en söt liten sothöna som springer och vaktar sina ungar, små, små svarta bollar.


Nästa Baksida är vår vedbod, där en klematis letat sig genom väggen och ut på baksidan

Som bonus får ni se några andra bilder och den första är mer "insida" än "baksida". Det är grannens underbart vackra trädpion.I rabatten hittade jag denna lilla söta pensée som fångats in av den utblommade tulpanen som håller den i ett fast grepp.


Den sista är en bild på något som vi ju inte vill ha i trädgården men som är så vacker när man ser den någon annanstans.


Ha en skön helg.

6 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Vilken söt liten rumpa...kan inte vara lätt att fånga bilden på en sothöna.

Fina bilder som alltid,
Ia

Kattfot sa...

Söt liten höna. Hon har att göra kan jag tänka mig. Vilken vacker färg på din lilla pensé. Hoppas du hittar igen virknålarna nu ;-)

Kram Catrin

Ninni sa...

Fåglar är verkligen svåra att fota! Du har ju ändå lyckats bra! jag hade också funderingar på fågelbilder till trissen men hoppade över förra söndagen...igen.
Maskrosbilden är ju helt underbar! Tänk att de ska var så illa omtyckta. De är ju egentligen vackra. Men visst ser de tråkiga ut i gräsmattan.
Vilken fin header du gjort!
Må så gott!
Kram Ninni

Malin sa...

Sothönan är så söt...oj sådana härlig mödrar det vimlar av ute nu.
Härliga bilder!

Kram från Malin

Monica sa...

Håller med om att maskrosor faktiskt är en vacker blomma...men det är inte så kul när fröna börjar flyga omkring och landa i kaffet eller på mattalrirken :)
Tjingeling
Monica

Karin A sa...

Härliga bak- och framsidor! :) Tänk hur vacker maskrosen är när man kikar nära på den men inte vill man ha den på "sin baksida". :) Ha det gott! Kram Karin