fredag 18 december 2009

Blommig fredag



Här ovan ser ni nu min hyacint i den nya färgen 'purple'. Hur fin som helst, den är inte blå och inte rosa utan mer år det lilaröda hållet. Det är lite svårt att få fatt på den rätta nyansen när man fotar.


Vårt lilla kök har fått sin jul-make-over och jag blev nöjd med resultatet. Mest nöjd blev jag med en uppförstoring i posterformat av en av mina bilder som får bli jultavla på väggen. Spännande att se om bildkvaliten höll för det stora formatet och det gjorde den faktiskt.


I den nergående solens varma ljus glöder mina äpplen under köksfönstret så fint tillsammans med den vita snön.

Ha nu en skön helg och försök att ta det lugnt inför julen nästa vecka. Vill ni se fler blommiga fredagsinlägg så finns de här hos Katarina

16 kommentarer:

SqZ sa...

Hyacinten är mycket vacker. Och köket är inte dumt heller :-)

HelenJ sa...

Vilken vacker färg på hyacinten. Och så fint du fick i köket. Din förstoring är ju helläcker! Den måste du vara nöjd med! =)

easygardener sa...

The Hyacinth is a very attractive colour - and your photograph on the wall looks very impressive. Have a good weekend.

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Vackert.
Särskilt din header med alla terrakottakrukorna.
Trevlig helg
Birgitta

Katarina sa...

Det var verkligen en läcker färg so m jag inte har sett förut! Ditt kök är så fint - läckert med nya postern!
God helg

Malin sa...

Det verkar som om ni fått en massa snö nere hos Er...här ligger det ett tunt lager som vinden fart fram med men kallt är det...
Hyacintern är vackra och det är en vacker blålila färg din har...Jag köpte några till idag men de är vita allihop...de jag haft har blommat över och krukorna måste fyllas på så att det alltid är någon som blommar...Flott kök och vad kul med en egen bild i så stort format...

Kramar från Malin

Kattfot sa...

Så mysig kökshörna. Så ljust och fint du har det! Din uppförstoring blev ju jättefin. Hoppas du får en riktigt trevlig fjärde advent.

Kram Catrin

Lotta 8`) sa...

Så fint det är i lilla köket :) och roligt att se bilder ifrån "hemma-hos-dig".
Gillar bilden du förstorade upp, passar bra i köket :)
Nu hänger jag också med när det gäller dina fönsterlåder som är så fina med röda äpplen, granris och nu - snö!! Läser att det är snökaos så du får hålla dig hemma idag *fniss* - en riktig snöstorm har ni fått *lite avis*. Kanske får även vi lite snö idag, lite rester från snöstormen.
Ha en riktigt skön söndag!!! Kramen :)

Poppins sa...

Så mysigt det ser ut i er köksvrå, ombonat och trevligt! Jag har också förstorat några av mina foton och det känns lite speciellt att se dem i stort format.
Blev du nöjd med kvaliteten överlag? Annars kan jag tipsa om ett ställe som verkligen gör bra förstoringar och som ligger i Hbg.
Ha en bra 4:e advent.
kramar från Poppins

Annika Christensen sa...

Du skall känna dig mer än nöjd.
Stolt skulle jag vilja säga.
Jättefint har du fått det i köket och bilden är ju jätte läcker.
Fint med krukorna ute också.
Ha en skön kväll
annika

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Så innmari vakker hyasint, lekker lilla farve.
Jeg ble også sittende å beundre headingen din, skikkelig sjarmerende bilde!
Ha en fin juleuke!

Ninni sa...

Förstoringen ser jättefin ut! Visst är det roligt att se sina foton i stort format. Köksvrån ser så inbjudande och mysig ut. Där skulle jag gärna slå mig ned och äta frukost:)
Om vi inte hörs innan jul så önskar jag dig en riktigt skön julhelg!
Kram Ninni

Unknown sa...

hej, och TACK för din söta kommentar på min blogg! Den värmde!;-)
Så underbara bilder du tar! Hela din blogg kryllar ju av vackra inspirerande och ljuvligt fotade bilder. Så duktig du är, dina kompositioner i bilderna är fantastiska!
Här kommer jag kika in mycket mer.
Ha en riktigt God Jul, och allt gott till ditt Nya År! /Kram Karin

Unknown sa...

Psst. Glömde ju skriva att din Hyacint Purple är jättevacker.Jag vet att det kan vara knepigt med röda och blå toner när man fotar, men jag tycker du har fått den jättevacker på bilden.
Sen trodde jag nästan jag var i Höör igen, när jag såg din novemberbild.Den liknar så ett favoritställe jag har där, nu har vi flyttat därifrån, som slingrar sig just längs en bäck och genom en skog ner till en gammal mölla.En helt underbar plats att fylla på batterierna och njuta av stillheten.
/Kram Karin

Annika Christensen sa...

Sänder här en stor julkram och stort tack för alla vänliga ord du skriver till mig.
Du skall veta att innerst inne är man en liten sparv.
Stor julekram till dig från mig
Annika

Anonym sa...

Här har vi kvar mycken snö och vi har minusgrader som läggersig som frost utanpå växthuset. Har varit ute och skrapat för att få ett foto av adventsljuset inne i huset. Kanske ett julkort till nästa år, man vet inte.

Kram Genarpsdamen