tisdag 19 april 2011

Trädgårdspyssel i påsktider.....

......och lite "bloggtorka" råder det här. Trädgården kallar hela tiden på uppmärksamhet och OJ, vad det händer mycket hela tiden, men samtidigt tänker jag att det gör det nog hos alla. När man sedan går in för dagen med härlig jord under naglarna och "värkande" rygg så rinner inspirationen bort snabbt som bara den.....men här kommer i alla fall en liten "lägesrapport"!Påsken står ju snart för dörren så en krans på är ju inte helt fel.Se!!!....så vackert det är nu med alla vårblommorna som sticker upp på riktigt och solen skiner och varmt är det idag. Här nedan tre av mina favoriter just nu.Bollvivan!Den lilla tulpanen "Persian pearl" (tror jag den heter...inte helt säker)Löjtnantshjärtat ....kan det bli vackrare!Ett "uppäggande" arrangemang har jag fixat till ...tyckte i alla fall skatan som rev ut äggen och hade sönder ett. Så besviken hon måste ha blivit när hon upptäckte att det var tomt.Minipenséerna är fortfarande lika söta. De sträcker på sina små huvuden för att alla skall synas.
Hoppas nu att alla har en fin vår och att det växer och gror hos dig också.

6 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Löjtnanter är jag svag för.

Glad påsk på dig!

Hur går det för Simpson krabaten?

susanne sa...

verkligen vackert i din trädgård. jag fick en ide till en besvärlig del av min trädgård då jag såg din bild med lökväxter! tack för de!
glad påsk
susanne

susanne sa...

verkligen vacker bild på dina blommande lökväxter!
den bilden gav mig en ide till en av mina svårplanerade delar av trädgården, tack för det!
glad påsk
susanne

Malin sa...

Nä du...tiden är knapp just nu men oj så härligt det är med allt som händer i trädgårdarna och runt oss nu...varmt är det dessutom...HÄRLIGT!
Jag har får gjort en del men mycket återstår...här dröjer nog Löjtnantshjärtanen ett tag...

Kramar från Malin

Anne-Lie sa...

Vilka härliga vårbilder..:-)

Lotta 8`) sa...

Vackert! Ser att ni är längre kommen än här, men snart slår lökarna ut här med :) Gillar din översiktsbild på rabatten och den där grejen där det hänger en kruka med Bellis :)

Ha det så gott och Glad Påsk :)