söndag 21 augusti 2011

Sensommar

Detta är en härlig tid. Inte varm och kvalmig värme och inte höst riktigt än. Några bilder från vår söndagspromenad vid havet.

Efterdyningar efter kulingen som drog fram i går och i förgår.Vackra nypon. Rosenbuskens höstkostym, lika vacker som sommarklänningen tycker jag.Jag besökte min gamla "kompis" det lilla blå båthuset som blir mer och mer övervuxet. Det var ett tag sen vi sågs men jag älskar det ändå och tycker att det är så vackert trots förfallet eller kanske just på grund av det.


Här står var fikabänk och väntar och armstöd har den fått också....vilken lyx!Plockade in en liten bukett från trädgården och alldeles av sig själv blev det en höstbukett.......lite mysigt!

Vill någon se fler bilder på båthuset så finns de här.


2 kommentarer:

susanne sa...

havet är så vackert på sensommaren, mörkt och rörligt... vad underbart det må va att sitta på den bänken och bara låta tankarna sväva =)
kram
susanne

Ninni sa...

Vilka härliga bilder från din söndagspromenad! Det är så roligt/sorgligt att se det lilla båthusets utveckling. Sorgligt för att det får förfalla så.
Hoppas du får en riktigt skön sensommarhelg! Vi ska till vår ö imorgon för att tända ljus...det är dags för lyskväll här uppe hos oss.
Kram NInni