torsdag 11 augusti 2011

Torsdag: Inspiration.....


........kände jag verkligen när jag hittade dessa två nyutkomna böcker.Ett verkligt fynd för mig som älskar att pyssla med burkar och flaskor och på detta sätt ta tillvara vad sommaren ger. Perfekt en dag när regnet öser ner och allt är som gjort för kökspyssel.Böckerna heter: Årets smaker i glas och burk (Joanna Farrow) och Gott att ge bort. Ätbara presenter från Linnéas skafferi (Linnéa Seidel).Om man inte har tid och lust just nu så kan man bara bläddra och njuta och hoppas att man någon gång skall få så fina presenter.

Hoppas nu att solen vill titta fram i morgon, om så bara pyttelite.

4 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Både vackert & säkert jättesmarrigt!

Lotta 8`) sa...

Tack för boktips :)

Fin korg du gjort och jag gillar den virkade duken som pynt på burken! Loppisfynd kanske... :)

Ha en skön helg ♥

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej där!
Så kul att hitta till dig igen. Jag känner igen mig att jag varit här förut, men det var längesedan nu.


Jag har sett att du listat dig i ZON listan, kul! Listan har vuxit på så sakteliga, MEN... Vi behöver hjälpas åt med att bygg upp den mer! Du har många läsare, så jag undrar blygt om du skulle kunna tänka dig att göra en finfin länkning till inlägget i din marginal, så att fler hittar dit. Eller i ett inlägg om du inte vill ha länkar i marginalen...

Listan blir ju mer användbar för olika ändamål när den blir mer komplett. Hoppas du själv kommer att få glädje av den och hittar nåt spännande där:-) Det har jag verkligen gjort!


Ha det fint, kramkram Hillevi
PS Jag lägger till dig i min blogroll nu.

Ninnis sa...

Alltid härligt att bli inspirerad !!!

Ha en skön helg.

Kram Ninni