söndag 22 januari 2012

Årets första.......

.......pelargonträff hölls idag samtidigt som den första riktiga snön föll över Skåne. Pelargonträffen i januari ger en underbar försmak av vad som kommer....snart!!


En liten bukett av pellisar från vinterförvaringen i garaget gjorde mig så sugen på träffen hos Veronica i Glumslöv.Snön föll så vackert på förmiddagen och man påmindes om att det ju faktiskt skall vara vinter nu om rätt skall vara rätt.


Här kommer i alla fall en skön samling blommande pellisar. Bilderna tagna idag i Veronicas fina växthus. Säg att man bara njuter och längtar!!!!

Ha en bra vecka med eller utan snö........hoppas att den inte blir långvarig!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Jamen åhh vad jag längtar till sommaren nu, vilka jätte fina pellisar du fotat! Men det går åt rätt håll för det blir snabbt ljusare för var dag som går nu.
Ha en riktigt bra vecka.
/Lotta

Nässelblom och choklad sa...

Fina Bilder, både de med snö och de med pellisarna. Visst är det härligt med blommor och grönska, men det är inte långt kvar. Den här vintern har börjat sent och även om den kanske håller i sig ett tag, börjar ljuset att komma tillbaka. Tack för tipset om den danske journalistens vandring, ska verkligen föröka att se den. Själv verkar jag mest ha hamnat i någon slags bloggpaus. Kul att kika in hos dig i alla fall!