torsdag 6 februari 2014

....mellan vinter och vår...

....kan man väl säga att det är nu även om vintern leder fortfarande. Gräsmattan börjar så smått att titta fram och solen har lyst lite blekt idag och mer behövs inte för att småfåglarna skall börja kvittra. Jag ryser av välbehag när jag hör dom.
 
 
Inne i köket är det i alla fall vår för där blommar pärlhyacinter och minipåskliljor och det känns så förhoppningsfullt.
 
 
Den sista julamaryllisen blommar i solskenet. Denna har varit helt fantastisk....jag tror det är den fjärde stängeln. Jag får nog spara löken och se om det går att få den att överleva.
 

Min lilla kompis rödhaken har fått extra tilldelning av lyxtalgbollar och det gillade han nog för han är kvar hos oss. Han är nog en av de sötaste och näpnaste fåglarna jag vet.


Påsken är ju sen i år har jag sett så jag får väl vänta med att ta fram min fina tupp med ljus som jag fyndade på loppis häromdagen. Han är riktigt stilig tycker jag.
 
Ha nu en fortsatt skön vecka och hoppas att alla stormar och oväder håller sig borta och inte kommer och stör mina vårdrömmar.

3 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Hej Lena!
Så fint du har gjort burken.
Idag var det vårvinter så skönt.
Allt gott
annika

Lotta 8`) sa...

Vilken härlig tupp du fyndat på loppis! kommer passa bra till påsk. Jo, det är lite vårkänsla därute, fast det regnar alltid när jag är ledig, så ute har jag inte varit direkt, så lerigt på marken. Men jag längtar..... Ha en bra helg :)

Nässelblom och choklad sa...

Härliga Bilder och så fint med din "vårburk". Vårblommorna är verkligen efterlängtade. Ha en trevlig helg!