torsdag 27 februari 2014

Börja om på nytt......


.....får man göra ibland.


I vintras när stormen Sven härjade så tog han mitt lilla växthus Lusthuset med sig och lämnade bara en hög med spillror kvar.........och så här ser det ut i dag......


....och så här såg det ut i fornstora dar.
Nu har längtan efter ett nytt växthus Lusthuset ver.2 blivit så stor att vi har beställt ett nytt lite större och modernare. Det skall bli spännande att se hur det kommer att se ut.
 Jag skall rapportera hur bygget det framskrider. Håll tummarna!


I helgen besökte vi Kabbarps trädgård utanför Lund. Det brukar vi göra varje år tillsammans med Pelargonvännerna för att få en tidig dos av dessa våra kära vänner men så mycket pelargoner blev det inte utan mer kryddor.


Några små pellisar kom med hem i alla fall det var absolut nödvändigt.I trädgården blommar de vanliga tidiga vårfavoriterna och det får man vara glad över och njuta av.
Ha en fortsatt skön vår för er som har det annars får ni ha det skönt ändå.

4 kommentarer:

Ninnis sa...

Härliga bilder på vårliga blommor....njuter av att få se på dess skönhet...ogillar stormens framfart men gillar att få följa med och se hur det nya tar fart....=)

Kram Ninni

Ellinor Häggström sa...

Förstår att du behövde ett nytt växthus. Jag hade sörjt mitt förfärligt om det försvann.
Ha en härlig helg!
/E

Gärdsmygen sa...

Men snälla du, det var ju en del av dig själv som försvann. Bra att du bygger upp något nytt. Tittade på din förra triss, den i grått, mycket snyggt och visst är grått vackert! Har precis beställt en ny ytterdörr i mörkt grått :)

Nässelblom och choklad sa...

Fint med vårblommorna! Det var så tråkigt att ditt älskade växthus blev förstört. Förstår verkligen att du längtar efter ett nytt. Vad kul att ni är på gång med det och att det blir större… Det kommer säkert bli jättebra - däremot är det förstås trist att behöva lägga pengar och jobb på ett nytt när det inte är planerat. Är i alla fall helt säker på att det kommer bli toppen när det är klart. Ha en bra helg! Kram/Eva