lördag 14 mars 2009

Blommig fredag....

Blev lite trött på att kuta ut för att beundra vintergäcken i rabatten så jag tog in några stycken och satte dem på köksbordet......mitt älskade köksbord!! Nu kan jag sitta och njuta av dem inne i värmen. Ha en skön helg!
Här hittar ni fler blommiga fredagsbidrag

8 kommentarer:

Ninni sa...

De är så söta!! Fint fotograferade av dig också!
Ja, det är något som jag verkligen saknar här, vårt köksbord! Där man sitter allt som oftast. Nästan alla måltider och oftast när man ska göra något som att sy eller rensa svamp eller bär. Vi har en gammal kökssoffa där jag har det ena hörnet och sonen det andra;)
Det är alls inte samma mysfaktor med glasbord...som vi har här. Aldrig att ett sånt kommer in i mitt hem när jag själv får bestämma.
Ha en skön helg!
Kram Ninni

Gärdsmygen sa...

Så gulligt!

Roses and stuff sa...

Och så läckert du har arrangerat dem! Måste nog skaffa mig några vintergäck till nästa vår - de är så tidiga, och det är ju nu vi behöver fägring allra mest.
God fortsättning på helgen!
Katarina

Hem och Harmoni Marie sa...

Så fint! Vintergäcken är ett härligt vårtecken...

Kram Marie

HelenJ sa...

Vilket vackert arrangemang du har gjort - förstår att du njuter av att ha dem nära!

Glädjekällan sa...

Vackert!
Är detta något du brukar göra? Anledningen till fråga är om du vet ifall vintergäcken kan planteras ut igen och om den i så fall återkommer nästa år.
Fortsatt trevlig helg
Birgitta

Lusthuset sa...

Birgitta: Ja, jag brukar gräva ner den igen i rabatten och jag hoppas att det är den som kommer tillbaka...annars sprider den sig så snällt att man gott kan "offra" ett par. Ha en skön helg du med.

Lillebeth sa...

Helt rätt att ta in dem. De är ju som gjorda för att beundras länge och ofta.