söndag 3 maj 2009

Fototriss: Så här ser det ut där jag är idag.

Eftersom jag idag, och igår också stod uppochner i rabatterna så är det så här det ser ut där jag är just nu......mer spännande än så här blir det inte tyvärr!



Solen skiner så parasollen har fått komma ut. Perennerna sticker upp överallt i rabatterna och det blir ett glatt återseende. Lite extra tilldelning av kogötsel och kompost som tack får de.



När det blir sen eftermiddag är det så vackert med solen sneda stålar som fördjupar färgerna. Min "ljugarbänk" och under den zinkbaljan dit myntorna har blivit förvisade när det inte kan uppföra sig i rabatten.


Den bästa bilden av alla. Jag var precis ute och fotade för att fånga det på bild. ÄNTLIGEN har regnet kommit....och det behövs verkligen.
Så här såg det ut där jag var idag...håll tillgodo kära bloggvänner.
Fler Fototrissar hittar du här.

22 kommentarer:

Cissi sa...

Härlig trädgård! Jag gillar sista bilden bäst. Den kändes levande och lite avvikande.

Monica sa...

Ser ju hur mysigt ut som helst i din trädgård :) Visst älskar jag när solen skiner...men nu behövs det faktiskt lite regn .....
Tjingeling
Monica

petralin sa...

Fin trädgård du har!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ja, inte trodde man att man skulle bli så glad för lite regn. Fina bilder från din trädgård,
Eva

Kattfot sa...

Så fint. Du ser ut att haft det lika gott som jag :) Å så härligt med lite regn när rabatterna är nybäddade med gödsel.

Kram & ha en trevlig vecka!

Olga T sa...

Du är en mästare på att hitta bra motiv! Vilka bilder!! :)

Susanne sa...

Härliga bilder från din trädgård. Du har verkligen gjort fint. Sambon och även jag väntar också på regn. Det behövs i våra torra marker runt omkring. Mvh =)

Lotta sa...

Så mysigt det är hos dig! Gillar din "avdelare"? eller kanske är det en förlängning av en pergola? Men just att man kan se igenom,men ändå markerar, gör att jag gillar den :)
Det känns som om jag blivit krokryggig efter dessa härliga dagar i trädgården så regnet som kom, gjorde att jag kunde sträcka upp mig och lukta på regnet och doften av Hägg från buketten på köksbordet :) Ha en bra vecka, 8`)

Hanna sa...

Hej! Vilken mysig trädgård. Sista bilden är min favorit. Inte lätt att fånga regnet på bild.

Valley Girl sa...

Vad fint du bor. Jag gillar oxå sista bilden, men alla är ju hur fina som helst!

Rajson sa...

Tack för att jag får kika in hos dig!
Får lite dålig samvete då jag har försummat mina rabatter den här våren. De är nog i tätaste laget skulle må bra av att rensa upp lite.
Får bli nästa vår projekt!
Det är så mycket jag vill hinna med.
Ha det gott!

Cecilia Artista sa...

Fina bilder från din trädgård! Och visst kan det behövas regn nu när solen varit framme så mycket. Men ändå - visst är det solen som är den där äkta glädjekällan i trädgården och annars också!

Ninni sa...

Det ser jättemysigt ut i din trädgård!Det låter så härligt att vara ute och pyssla om växterna...även om det kan vara nog så ansträngande.
Må så gott!
Kram Ninni

CiliaH sa...

Sista bilden blir min favorit även om alla tre var jättefina.

Anne sa...

Å vika fina bilder och tänk att ni fått regn i Skåneland - det har inte vi i 08-land! Men en fin valborg blev det och jag önskar att jag snart får sitta i din lungna vrå, i ditt rum, som jag ser du fixat till på ett nytt mera romantiskt vis - ljuvligt! Kram Anne i Birkastan

lilalili sa...

Jättehärliga bilder där den sista blir min favorit oxå. Det har regnat här oxå - äntligen!
Ha en skön måndag! Kramis

Amanda med bilder sa...

Istället för spännande så är det tre vackra bilder :) Och ja, äntligen lite regn! Dock regnade det bara på morgonen här sen har det varit sol igen.

Malins-kuriosa sa...

Ser så stiligt ut med fina kanter runt rabatterna och buxbom (?)...blir en bra bassning för mig att sätta lite fart där ute.
Regnar det alltså hos dig, själv har jag faktiskt fått vattna lite redan, ja växthuset är en sak men att stå med vattenslangen redan i början av maj - det är ovant.

Kram från Malin

Poppins sa...

Spännande och spännande? Jag kräver inte så mycket spänning för jag tyckte det var riktigt spännande att få se lite från din trädgård. Så fint och välstädat du har redan! Vi kämpar på med vår lilla plätt och har fortfarande mycket att göra. Min far kom som en räddande ängel och fixade rabattkanterna till oss. Det är inget som vi brukar göra varje år, men, oj, så fint det blev.
kramar från Poppins

Randi sa...

Vilka vårfräscha bilder! Men vilken välrensad rabatt! Lyckliga du som fått regn - här kom så lite att det knappt märktes.
Kram Randi

Karin Lindström sa...

Hej!

Härliga bilder från det underbara utelivet just nu. Man kan inte få nog av att dona, eller hur. Hos oss har det bara duggat lite smått idag, det beövs verkligen lite mer regn fast det kan få komma på natten *ler*.

Ha en fortsatt skön vecka!

Många kramar
Karin

Karin sa...

Spännande att få kika in i din trädgård nu - ser så fin ut! När det regnade igår gjorde jag nästan en regndans; så efterlängtat. :) Nu är allt grönt och frodigt! Ha en skön vecka!

Kram Karin