fredag 3 december 2010

Blommig fredag....i fönsterkarmen!

Det finaste i fönsterkarmen just nu är min lilla höststjärna (=rosa julstjärna inköpt på hösten.... som de kan få till det!) som även jag föll pladask för. Gullesöt är den minsann.

Bakom gardinen ruvar mina Sofiero-amaryllisar som börjar visa spännande knoppar....alldeles lagom till jul.


Inte så blommig men lite julig är mitt vita plåthus som fått flytta in från växthuset till fönsterkarmen. Vi ni se fler vackra fönsterkarmar så titta in hos Katarina.

9 kommentarer:

Britt sa...

Amaryllisen är nog på G till jul//Britt

Gunilla sa...

Din fina julstjärna verkar trivas hos dig. Jag har dålig hand med dom bladen faller av.
Vad spännande med amaryllislökarna när knopparna börjar visa sig.

Ha en fin helg
Gunilla

lisa sa...

Gullesöt var ordet, ska införskaffa mig en rosa stjärna jag också. Sött litet hus också med klapparna
Ha en fin helg
Lisa/Lisas trädgård

IreneL sa...

Vad fint det är i fönstret! Härligt litet hus!
Ha en fin helg! / Irene

Katarina sa...

Ögongodis, eller hur?

Karin / Livsluft sa...

Hej!
TACK för dina varma och trösterika ord i min blogg! Så fantastiskt att höra att du blivit bättre fr din Fibromyalgi och kan leva normalt. Det är ju verkligen det jag önskar också.På smärtrehab "Vita Villan" ger de mig också gott hopp om tillfrisknande, sen får man se var nivån hamnar hos mig själv.Det är ju verkligen som du skriver, att man behöver veta sina gränser, för att må bra i kroppen.Tack snälla igen för dina uppmuntrande ord. Det är så länge sedan jag varit inne på både din och andras bloggar.Har varit slut ett bra tag men nu tittar jag in en liten stund i alla fall.
Så ljuvliga bilder du lagt in här.Ser med förtjusning att du också fått tag i en rosa julstjärna. Visst är de charmiga? Och lilla lykthuset med presenterna i är ju bara för sött!Vilken härlig idé.
Allt gott till dig och en fortsatt trevlig 2:a advent!
/Kram Karin

Gela sa...

ÅÅ är lite avis. Julstjärnorna överlever aldrig länge här hos mig. Kanske därför jag ej köppt några sådana än till denna jul. Önskar dig en fin fin söndag/Gela

Laila sa...

Höststjärnor har jag också, de är inte så vanliga men jag föredrar dem framför julstjärnor.
Ser att du har amaryllis, driver du upp dem från sparade lökar? Jag försöker i år med ett gäng lökar som stått nergrävda i trädgården under sommaren men det ser bara ut att komma blad nu. Hur gör man egentligen?
Ha det gott!/Laila

Anonym sa...

Beautiful pictures!!!