tisdag 7 december 2010

Fototriss: Det här är jag!!

Detta är jag i tre bilder....en utmaning!Trädgården är min största inspirationskälla. Här kan jag få utlopp för den kreativitet och de drömmar som jag bär inom mig. På senare år har fotografering taget en allt större plats, nära knutet till trädgården.Naturen ger mig energi och livsglädje och då kan det vara en underbar skogspromenad eller en runda ner till stranden vid Öresund under alla årstider (och väder).


Gamla ting med historia och själ betyder mycket för mig. Det kan vara som här några gamla vackra kryddburkar att pynta köket med eller vackra gamla byggnader, möbler, böcker och annat som berättar en historia om en annan tid än vår.


Vill ni se fler Fototrissar på detta spännande ämne så titta in här.

6 kommentarer:

rajson sa...

En vacker presenation av en sann livsnjutare!

Tankar vid midnatt sa...

Fina bilder du har! kram

Gärdsmygen sa...

Tanken med kängorna (fast jag tänkte stövlar) hade jag också. Då känner jag mej fri! Mina smutsiga gröna trädgårdsstövlar, men även som du kängorna för att ut i naturen och rensa hjärnan. Skön triss!

Ninni sa...

En sån fin triss du presenterar. Den skulle kunna passa ganska bra in på mig också ;)
Må så gott!
Kram Ninni

Trollmor sa...

Vilken fin och mysig presentation, precis som du känns fast vi aldrig träffats :-)
Hoppas att allt är väl med dig.
Stor kram från Pepparkaksvägen

Malin sa...

Gillar din tolkning o dina bilder...kunde varit mig som du beskrev...Kanske är det just dessa ingredienser som präglar en stor del av skaran bloggar jag besöker...
Ha det gott i vintervädret!

Kram från Malin