måndag 19 november 2007

Idag för 1 år sedan....


...startade jag med stapplande steg min blogg Lusthuset. Vill ni se hur det såg ut så hittar ni det här. Det har varit en mycket spännande resa som jag aldrig ångrat. Det har givit mig så mycket positivt gensvar och många nya bloggvänner och därigenom ett "nytt" positivare liv. Alla ni som bidragit till detta vill jag idag tacka av hela mitt hjärta och bjuda på en bit tårta, tyvärr bara så här på bild, men jag skulle verkligen önska att jag kunde göra det i verkligheten för det är ni värda allesammans ingen nämnd och ingen glömd.
Ha en bra vecka och var rädda om er. Kramar!!

10 kommentarer:

Betty sa...

Åh, man får gratulera på ettårsdagen och tacka för tårtbiten. *mums* ;)

karin a sa...

Stort grattis på dagen! Gemenskapen, människorna och idéerna här i bloggvärlden har givit otroligt mycket och utvecklat oss som personer. Du har en härlig blogg där både bilder och text talar ett eget språk och är fyllt utav värme! Mums med kaffe och tårta. :)

Varm kram från Karin

Linda Lunda sa...

GRATTIS måste jag säga då! På den stora dagen!!!
Får man komma på kalas nu då? Det ser så gott ut det du visar på bilden.
Linda

Marina sa...

Då får man gratulera! Jag har hållt på ca ½ år. Tårta och bakelser är goda tycker jag så jag akn känna smaken ända hit. Tack!

Poppins sa...

Grattis, grattis! Och jag säger inte nej till en bakelse från Fahlmans även om det bara blir ögongodis.
Jag håller med om att bloggande verkligen har gett mycket positivt. Jag har inte följt dig från början men jag kände direkt när jag hittade hit att HÄR trivs jag. Du skriver alltid personligt, intressant och välformulerat. Dessutom så bjuder du på vackra foton. I like!
Kramar

Trollmor sa...

Grattis på 1-års dagen!
Det är verkligen en givande färd man begivit sig av på.
Jag stannar så gärna till vid din blogg och slår mig ned en stund.
Här möts man av värme och hemtrivsel i kombination med underbara foton.
När jag sedan tassar vidare är det med ett leende, speciellt då det vankas tårta ;-)
Önskar en fortsatt trevlig resa!
Varma kramar

lotta sa...

Grattis på 1-årsdagen och "må du blogga i 100:ade år" *sång* Hoppas du inte slutar bloggar, alltid kul att titta in hos dig och njuta av vackra foton, få inspiration oh läsa om din trädgård :) Jag har bloggat i 1,5 år och så många härliga, nya vänner jag fått! Hurra för blogg! 8`)

Anonym sa...

Den har ju givit oss oändligt mycket under ett år, bl a underbara bilder! Tårta på dig!

Genarps baglady

Lusthuset sa...

alla: Tack för alla grattiskommentarer. Jag blev så glad. Det känns så bra att känna uppskattningen från er. Det gör att hjärtat klappar lite extra fort. Hi,hi Poppins som är från mina trakter spejade in att bakelsen kommer från Fahlmans konditori här i Helsingborg, ett gammalt anrikt kondis. Ha det nu så bra allesammans. Massor med kramar från mig!!

Lejonmor sa...

det glädjer mig så när jag nyss såg att mitt lejon, nä Ert Lejon, finns hos er som uppskattar det så. lejonmor victoria bertland