lördag 17 november 2007

Lite julinspiration !

Här kommer några julbilder från Köpenhamn som jag tog när vi var i där för att besöka Tivolis julmarknad. Bilderna är tagna på Illums varuhus på Ströget. Det var några år sedan men jag tycker att de är vackra och ger lite mysig julstämmning så här i den mörka november.


Jag har idag satt upp nya gardiner i köket med lite julkänsla och bytt klädsel på mina vita köksstolar så nu har det vita köket fått lite med färger så här lagom till advent.
Önskar alla en skön helg!

10 kommentarer:

karin a sa...

Tack för den julinspirationen! Vi ska faktiskt ta oss en tur till Köpenhamn första advent. Hur är julmarkanden på Tivoli? Låter mysigt att jula till köket. Ha en härlig helg! Kram Karin

Lusthuset sa...

karin a: Tivoli är Tivoli om man säger så! Det är mysigt med eldkorgar och små bodar med allt möjligt i men också berg och dalbana och andra förlustelser. På det stora hela är det roligt med massor med ljus i alla träden. Nu var det som sagt några år sedan vi var där. Glöm inte att se Illum och allt annat fint i Köpenhamn. Tage Andersen kanske. Köket belv fint och mysigt. Hoppas att du får en skön helg du med. Kram!

Château-Gontierdailyphoto sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Poppins sa...

Skulle gärna slå mig ner i den fåtöljen och tillbringa hela julen där tillsammans med en god bok och en chokladask...
Har tänkt åka över till Köpenhamn innan jul och ögonshoppa lite på Illum och Konglige dansk. Har inte kollat vilket tema som deras dukade bord ska ha i år men det brukar alltid vara lika roligt att titta.
Ha en fortsatt bra helg!
Många kramar

Signes vind sa...

Så otroligt fina dukningar m.m.
Vill åka till Köpenhamn nu!!! men tyvärr tillåter inte plånboken det!
Får njuta av dina bilder istället.

lotta sa...

Härligt - jag längtar så efter december men snart är vi dag. Har gjort fint på utsidan nu i helgen och tar nog och pustar lite fönster så att det är klart för adventssljusstakarna när det är dags. Vi skulle varit till Köpenhamn på höstlovet men det blev inte av - kanske ta en tur i december... Ha en skön söndag 8`)

Trollmor sa...

Blir alldeles julmysig av dina bilder!
Jag skulle också vilja krypa upp i fåtöljen bredvid granen, fast jag tror inte att jag skulle kunna koncentrera mig på någon bok eftersom jag är barnsligt nyfiken på klapparna :-)
Ha en skön kväll!
Kramar

Lusthuset sa...

alla: Snart är det ju jul.... alldeles säkert. Det kommer att gå alldeles för fort.....men mysigt är det att förbereda allt. Ha en bra vecka. Jag skall få träffa mitt "barnbarn" Vera på tisdag och gläder mig jättemycket. Kram

pudelflicka sa...

Hej, hittade din bligg genom Randi`s blogg.
Vad härliga bilder du tar ! Jag hälsar nog på igen.
Hedvig

Lusthuset sa...

pudelflicka: Så roligt att du tittade in till mig. Du är så välkommen tillbaka. Jag tittade in på din blogg också och vilket fint växthus du har. Jag tittar nog in igen. Ha en bra vecka. Kram.