torsdag 28 augusti 2008

Får jag bjuda......

.........på en liten "aptitretare" inför Den Stora Trädgårdfesten som går av stapeln nu i helgen på Sofiero Slott. Jag har suttit här och tittat på bilder från tidigare år för att bli riktigt "sugen" och denna lilla kavalkad tycker jag känns inspirerande inför morgondagen, eftersom jag hade tänkt att gå dit då när allt är nytt och fräscht och trängseln brukar vara mindre.


Ett gäng pelargonsticklingar får följa med för att förhoppningsvis hitta nya hem genom Pelargonsällskapets försäljning. Så slipper jag ju övervintra dem

Återkommer med bilder och rapport från årets upplaga senare. Jisses!!!....det är alltid lika spännande.

7 kommentarer:

Poppins sa...

Tack för inspirationen! Jag har funderat på att vi skulle åka dit på fredag efter jobbet men veckan har varit så jobbig så jag misstänker att jag helst vill åka hem och lägga mig platt på soffan... :)
Men nu fick jag ny energi och tror att vi ska åka i alla fall. Sommaren ska visst återvända över helgen - håller tummarna.
kram

Ninni sa...

Oj, vilka härliga bilder! Om det bara inte vore så långt att åka dit...men jag får kika in här hos dig och vara med på ett hörn. Tack för det!
Hoppas du får en fin dag!
Kram Ninni

Karin A sa...

Hejsan! Vilka fantastiska kreationer och härliga bilder. Mycket, mycket inspirerande. Vi ska faktiskt åka söderöver imorgon men jag tror att det blir för långt att åka ner till Helsingborg över dagen. Vi ska nämligen till Båstad och kolla på växthustak! :)

Fota flitigt så att vi får njuta av trädgårdsfesten här på bloggen! Ha en riktigt trevlig dag och fin helg, förhoppningsvis med fint väder! Kramar Karin

Annalunda sa...

Tack för härliga bilder och inspiration! Om vi inte höll på med all grävning i trädgården hade det varit givet att vi hade åkt ner. Den första bilden är ju bara så fin... :)

Kram Annie

Ika sa...

Jag åker dit i morgon, hoppas att det finns lika mycket fint i år som de bilder du hade från förra året. Har aldrig vart där innan. Kanske dina bilder komma ut i kväll?

Marina sa...

Jag har varit där flera gånger men i år kommer jag inte åka dit. Det blir till mer närliggande Bäckaskog i stället. Där är trädågrdsdag i morgon.

Huset på backen sa...

Vilka bilder!! Och vilken inspiration!
ljuvligt!