torsdag 10 november 2011

Fototriss: Så här ser det ut där jag är....

Tre bilder från denna "konstiga" novembermånad. Så här såg det ut idag den 10 november.Sol och lövkrattning...........pelargonerna kvar i växthuset. Vinterstädningen där kvarstår att göra.Det starka solljuset och ljuslyktan är en speciell kombination......kanske inte vad man tänkte sig.
Ha en skön helg.....Mårtensafton är det i morgon, i varje fall här i Skåne.

Fler Trissar hittar du här.

4 kommentarer:

samson sa...

Vilket spännande skuggspel det blev ha det så gott//maggan

Lotta 8`) sa...

Fina trissar! Skuggspel är roligt och fint att fota, ger levande bilder. Åh vad jag saknar att fota i trädgården..... får bli en tur till i morgon, idagsljud :)
Ha en skön helg ♥

Nässelblom och choklad sa...

Ja, det är märkligt med sol och milt väder. Alldeles underbart tycker jag att det varit. Bättre att kylan väntar lite så att blad och blommor finns kvar så länge som möjligt. Sedan blir det så tomt. Nu känns det som om det inte är långt kvar tills de första vårtecknen även om det förstås blir vinter ett tag här emellan. Vad mycket fina höstbilder du visar både här och i de tidigare inläggen. Ha en skön helg! Kram/Eva

Poppins sa...

Det är soligt och fint. Lite kyligare idag (söndag) men ingen riktig vinterkyla. Jag passade på att putsa fönster i helgen inför advent. Det är ett arbete som jag avskyr och därför har inte vi det mest välputsade fönstren i kvarteret. Men när jag väl har gjort det, känner jag mig så nöjd och varje gång jag kastar en blick ut genom rutan, blir jag glad. Nu väntar jag bara på att få sätta upp adventsljusstakar och -sjärnor. Har redan förberett utomhus för slingorna.
Ha det fortsatt bra i november och njut av den milda hösten.
kramar från Poppins