lördag 24 mars 2007

Vårfint på trappan!


Så här när solen skiner känner man för att piffa upp trappan lite. Måste berätta om ett fynd jag gjorde igår. Jag köpte ovanstående fantastiska julros HGC "Green Corsican" på, tro det eller ej (förlåt alla som jobbar på Maxi) på Maxi. Den kostade 169:- och det kanske verkar mycket men jag har sett två stänglar i en liten kruka för samma pris så jag tyckte det var ett fynd....och sååå vacker!


Den platsade fint på trappan. Dessutom införskaffade jag några penséer i samma färgskala.


I skrivande stund har jag denna fina utsikt genom fönstret. Grannens katt tycker att utsikten från mitt fönsterbleck är bra...om hon nu inte sitter på taket förståss.


Ha en skön söndag och glöm inte att ställa om klockan i natt. En timme framåt och det kan man ju fira med hembakade våfflor till kaffet i morgon. Fint va!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fynd! utrolig lekkert ja :) ser ut som katten har det rett så mysigt på ditt vindusblekk ja :) ha en gooood helg :)

Guldkant På Livet sa...

Vilka underbara bilder som vanligt! Jo, numera kan man fynda på de mest oväntade ställen! Gud va jag längtar till at få sätta ut såna blommor med! Jättefint har du!! Å vilken go grannkatt!! Mari.

Lotta sa...

Så fint ju gjort på trappan! Gulligt med penseérna i den lilla lådan. Julrosen ser så frodig och fin ut. Härligt när man äntligen kan pynta på utsidan =)

Karin A sa...

Åhh vilken läcker julros (har fått dille på det just nu)! Visst blir man förvånad när man fyndar på oväntade ställen. :) Så fint det blev ihop med penséerna. Bilden skulle platsa i vilken trädgårdstidning som helst.

Tack för den snälla kommentaren hos mig! Känns roligt att veta att folk uppskattar det man skriver. Ha en skön söndag i solen. Kram!

Emma sa...

Jättefint på trappan! Vilken vacker julros du hittade. Våfflor blev det igår till fika! Jag älskar mammas frasvåfflor med grädde och hemmagjord björnbässylt!

Helene sa...

Vilka häliga bilder, julrosen är min favorit har två i trädgården en vit och en vinröd. Har varit här och tittat några gånger jätte fin blogg du har. Hälsningar Helene

Lusthuset sa...

alla: Tacka snälla ni för alla rara och uppskattande omdömen. Det är detta som gör bloggandet så roligt.Ger en positiv kick som man verkligen behöver i livet. Tack, tack! Trappan blev fin och julrosen är verkligen imponerande. Idag har det varit härligt väder med utejobb så nu känner man sig lite trött. Har flyttat in alla mina pelargoner i växthuset. Skönt att få garaget tomt. Ha en bra vecka allihop.

Hannele sa...

Så fint det ser ut, verkligen vår.