söndag 25 maj 2008

Så skall mor firas!

Denna uppmaning som jag hämtat ur vår lokaltidning i dag tycker jag att alla skall fästa upp i köket som ett tips till familjen för hur en ordentlig uppvakning av kära Mor skall gå till!

Jag fick ett litet sött paket häromdagen av min "extradotter" (Veras mamma) eftersom jag tyvärr inte har någon egen. När vi fikade idag Maken och jag så öppnade jag det lilla paketet och innehållet var en fin liten bok om katter med underbara teckningar. Jag blev helt salig. Så det blev lite "Mors Dag" för mig i alla fall. Tack lilla Anne!

Jag MÅSTE bara få visa mina frösådda minipenéer (Maken:...kan det verkligen löna sig!!) som nu har börjat blomma. De heter "Frosted Chocolate". Är det inte underbara så säg? Visst lönar det sig och de är värda att vänta på!!


Ha en skön Mors Dag-söndag allesamman!

8 kommentarer:

Hem & Harmoni Marie sa...

Underbart söta blommor, helt klart värda att vänta på!
Hoppas du haft en skön söndag! Kram Marie

Anne sa...

Glad mors dag!
Tack för din bild på boken!
Vera kramar om dig här i cyberrymden!
Allt gott från Anne

Karin A sa...

Självklart ska mor firas! Vilken söt bok, verkligen en perfekt gåva till dig. :) Underbart med frösådda penséer! Ha en skön vecka! Kram Karin

Kattfot sa...

De var verkligen söta penséer. Klart värt att så själv...och så kan man ju få precis den sorten man vill ha. Hoppas du får en fin vecka! Kram Catrin

Veronica sa...

Ja, dom små raringarna var ju helt klart värt väntan! Jag för min del ska försöka låta bli att så penseér nästa år. Bättre att köpa och ha platsen till andra frösådder. Det är mitt mål men jag kommer säkert inte att klara det.. Jag känner mig själv allt för väl, en vacker fröpåse och det är klippt! *ler*
Ha en skön vecka! Kram/ Veronica

Lusthuset sa...

alla: Jaaa visst är väl penséerna jättegulliga. Jag beställde den via Internet från Rara växter och det kan ju ha sina risker. Jag tryckte väl någon bråkdel för länge på knappen så vips blev det två påsar !!. Tur att det var denna näpna viol som det blev två av. Den andra var söt den också, svagt gul/grå/blå men denna var ovanligare.
Ha en skön vecka!! (Hurra!! Det regnar här just nu! Så det får bli bullbak idag.) Kram.

Poppins sa...

Ja, den där texten fick jag läsa upp hemma hos min mor. Hon ville att jag och min bror skulle veta hur det egentligen skulle gå till. :)
Fast jag tror hon var glad över att slippa sånguppvaktningen....
kram

Trollmor sa...

Vilken rar och mysig uppvaktning du fick! Förstår att det värmde.
Jag tycker mig ana att du och jag har en viss gemensam dragning mot kombinationen choklad och blommor :-)
Chokladmynta lät ju riktigt spännande, måste hålla ögonen öppna efter det.
Ha det så skönt!
Många kramar från oss på Pepparkaksvägen