måndag 12 maj 2008

Senaste, bästa och sämsta..

Jag blev utmanad av Karin på bloggen Ute och Inne att visa det Senaste, bästa och sämsta inköpen jag gjort.....klart att jag gör det och så här är det! De Senaste inköpet var ett litet vitt miniväxthus som jag bara föll för direkt. (Se mitt förra inlägg)

Mitt Bästa inköp är nog mina gamla trotjänare, mina kängor som följt mig i många år på otaliga skogspromenader och underbara promenader på stranden vid havet. De är underbart ingångna och bekväma så jag kommer att gråta floder när de inte hänger med längre. Nu kommer den tiden när jag måste ställa in dem (suck!), putsa upp dem och natta dem över sommaren och hoppas att de fortfarande lever när hösten kommer och jag får ta fram dem igen.

..... men mitt allra allra BÄSTA inköp är nog ändå mitt växthus, mitt eget Lusthus som gett mig så mycket och faktiskt förändrat mitt liv. Nu ser jag att det blev två Bästa men de Sämsta har jag ingen bild på som jag kan visa för det har jag redan förpassat till loppis och soptippen och dessutom är det bara deprimerande att tänka på.

Jag skickar utmaningen vidare till Poppins trädgård, Humlans trädgårdsdrömmar och Lottas trädgård
Ha en fortsatt bra vecka!

4 kommentarer:

Karin A sa...

Kul att du antog utmaningen! :) Såklart att växthuset måste vara det bästa för "Lusthuset". Jag ser fram emot att bygga och rita mitt egna lusthus framöver. Vilken härlig bild på dina kängor...

Ha det gott! Kramar Karin

Veronica sa...

Klart att jag antar utmaningen! Jag har redan berättat om mitt bästa, sämsta och senaste köp. Kul utmaning!! Och givande att få läsa om dina inköp!
Ha det gott! Veronica

Poppins sa...

Haha! Precis som du har jag också sett till att alla dålig inköp försvunnit ut från huset.
Och jag beundrar verkligen ditt vackra lusthus. Nu måste jag hitta på en anledning att åka till Väla...
kramar

Mysiga lantliga ting sa...

Jag måste säga att det var ena tjusiga kängor det där!!!
Kul att se dina bästaste inköp oxå

Kram.