torsdag 1 januari 2009

Ett nytt år......

.....gryr. Raketerna är uppskjutna och champagnen är urdrucken. Skålat och önskat varandra Ett Gott Nytt År har vi gjort. Finstassen är inhängd i garderoben.....och det är ett helt nytt år 2009.

Vad kommer att hända?? Ja det vet ingen, men efter en promenad i solskenet, nyårskonserten från Wien på TV så gick jag ut till pellisarna i garaget och där kände jag helt tydligt ett löfte om en ny vår med blommor, dofter, arbete och ett nytt liv som gryr.Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året.

11 kommentarer:

Ninni sa...

Härliga bilder! De fräkniga pelargonerna gillar jag är det äggskalspelargoner?
Här har solen tittat fram idag också och man känner faktiskt värmen ifrån den.Visst är det skönt! Vi behöver verkligen ljuset, det märktes på vår promenad idag. Vi möttes av så många glada miner och hälsningar av okända människor som jag gissar kände att nu är vi på rätt sida igen:)Mot våren...
Fast vi som åker tillbaka till Brasilien åker ju mot hösten...men den går ju inte att jämföra med den svenska.
Kram Ninni

Monica sa...

Ja, alla årstider har ju sin tjusning men nog tycker jag att nu när jul och nyår är förbi så längtar jag till våren :)
Tjingeling
Monica

Monica sa...

Det märks verkligen att man mår bra av ljuset. De sista dagarna har solen lyst från klar himmel och man blir faktiskt piggare :) Gillar dina pellisar. De är ur söta...
Tjingeling
Monica

Marina sa...

Hoppfullhet känns när jag ser bilder på pellisarna. Visst kommer det en vår även om det känns långt dit när mna vaknar till -10 grader som idag. Men vackert är det! Kram!

Kattfot sa...

Visst tänker man plötsligt lite extra på vår och trädgård såhär efter nyår. Söta pellisar! Hoppas du får en fin helg...och kom nu ihåg att se andra avsnittet av Cranford ;-)

Kram Catrin

rajson sa...

Det är väl tur att vi inget vet om framtiden!Vi får ta som det kommer.
Men vi vet att troligen kommer våra små sovande pellisar blommar snart igen!

rajson sa...

Det är väl tur att vi inget vet om framtiden!Vi får ta som det kommer.
Men vi vet att troligen kommer våra små sovande pellisar blommar snart igen!

♥Min Eden♥ sa...

Hjälp vilka underbara bilder...du har verkligen ögat för fotografering!

Anonym sa...

Vackra bilder!

Karin A sa...

Det känns hoppfullt när jag läser din nyårsbetraktelse! Så söta pelargonerna är - blommar de små liven ute i garaget nu? Trevlig helg! Kram Karin

Poppins sa...

En sak är säkert med 2009 och det är att det blir sommar. Kanske inte den sommar vi drömmer om, men vem vet... Sommar, ljusare dagar och gröna träd blir det i alla fall. Jag längtar... Det fina vintervädret försvann ju och nu är det skånsk vinter igen!