söndag 4 juli 2010

Söndag....

Söndag..klippning av den eländiga gamla häcken…varmt och stickigt!Krusbärsplockning..... ser fram emot krusbärssylt som är en favorit.Sticker in emellanåt och kollar Tour de France på TV…började igår. Jag är en stor fan av den tävlingenPlanterade de sista frösådderna dvs några sommardahlior och några plantor av underblomman en trevlig växt som fanns redan på Linnés tid och ingick i hans blomsterur. Går att spara över vintern om man gräver upp rotknölen, men det visste så klart inte jag.Vattning av trädgården första gången för i år med slang…så nu är den daggfrisk och fräsch.

Sitter nu i den sköna svala skymningen och njuter av fågelsången, sniffar in rosendoften och njuter av en väl använd dag.

6 kommentarer:

Mies Balkong sa...

Vilken fantastiskt fin klätterros! Fina bilder allihop förresten! =)
/Marie

Lotta 8`) sa...

mmmmm - mysigt värre :) Här har det också vattnats idag, tänkte jag skulle passa på om det blev regn - vilket det inte blev men mulet en stund så vattnet inte bara ångade bort i värmen :)

Fina bilder på dina rosor! Jag har kommit på att jag kan ha rosor om de antingen är låga eller klätterrosor - då äter inte rådjuren upp dem, så jag har några knoppar jag väntar på :)

Ha en skön sommarvecka ♥

Lena Andersson sa...

Så vackra bilder du tar.
mvh Lena

Rosenvit sa...

Så vansinnigt vackra bilder. Blir glad i hjärtat av dem.

Må väl!
Anna

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Så underbara bilder! Nu stiger solen och värmen, dags att ge sig ut och njuta igen!
Må så gott
/Karin

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilka fina sommarbilder... Rosen ser helt underbar ut!

Skönt med vila efter sommarsysslor i trädgården... Då känner man sig nöjd och belåten :-)

Ha det gott!
Kram Charlotte