lördag 1 augusti 2009

Månadsbilden Juli

Här kommer min Månadsbild för juli. Det är inte mycket som skiljer från juni utom att färgen på grönskan mörknat något.
Rönnbären har i alla fall börjat rodna så det märks ändå att det är på väg mot sensommaren. Vill du se fler månadsbilder så finns de hos Camilla. Ha en skön helg och hoppas att det kommer sol mellan regnen.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Din vy är så vacker så det gör absolut inget att den ser likadan ut som förra månaden. Visst är det vackert med rönnbären som börjat rodna, jag har lite längtan efter höstfärger.
Hoppas att solen skiner hela helgen!
Kram Ninni

Katarina sa...

Jag som troddde att juni skulle vara grönare än juli...men det är likadant hos mig.
Katarina

Ottilias Veranda sa...

Hej! I dag känndes det lite trist att när äntligen solen tittar fram så är det slut med ledigheten! Men sensommaren och hösten kan ju vara underbart varma och sköna. Hoppas det. Appropå rönnbär...inte råkar du ha ett recept på rönnbär i konjak?? Letar efter ett sånt!

Kram
Liisa

Marina sa...

Även om rönnbär tyder på att det går åt hösthållet så tycker jag de är vackra. Även mina har börjat skifta färg.

Lotta 8`) sa...

En härlig sommargrönska - fast jag inte gillar pratet om hösten, så tror jag att din bild blir vacker när höstfärgerna kommer :) Har läst att många bloggare har lite höstkänsla redan nu, beror väl på vädret men också att många sensommarblommor har brända färger. Ha en fortsatt trevlig helg :)

Malin sa...

Nu är grönskan så där mäktigt tung och när det regnar blir det ett alldeles speciellt ljus...Rönnbären börjar få färg här omkring också och de lyser mot det gröna...en vacker tid om det inte vore så förbaskat blött jämt...är redigt trött på regnande och hoppas innerligt att rapporten om sol längre fram i veckan stämmer...

Kram från Malin