tisdag 9 mars 2010

En lisa för själen!

Idag kom boken med posten som jag väntat på i flera dag....vissa saker vill man bara ha på en gång. Det gäller som ni kanske förstår boken "En lisa för själen" av Eva Robild (text) och Annika Christensen (foto).Detta är deras helt nyutkomna bok. Ämnet är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Eftersom jag har haft hel del problem med kroppen genom åren så vet jag av egen erfarenhet hur bra man mår av att ha en trädgård. Några rubriker som jag fastnar för vid den första genombläddringen "Det rofyllda rummet", "Att vila i arbetet" och "Ett skratt gör gott" bl. a
........jag kan knappt bärga mig innan jag kan få börja läsa den.


Tur har jag som har möjlighet att få träffa och höra Annika berätta och visa bilder i morgon 10/3 i Helsingborg på Stadsbiblioteket hörsal kl 19. Hon är inbjuden av Helsingborgs Trädgårdsförening.

7 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Tack för att du skriver om boken. Jag hoppas du ska gilla den också! Ha det så mysigt i Helsingborg imorgon och kom i tid för det kan bli fullsatt!
Eva

Randi sa...

Jag håller fullständigt med dig - har precis börjat att läsa den och njuter inte bara av bilderna utan även texten är så underbart skön. Suger på orden och hoppas att boken inte tar slut för fort!
Kram Randi

Marina sa...

Det ämnet ligger även mig varmt om hjärtat och jag har haft förmånen att träffa personerna bakom boken och det gör ju inte boken mindre intressant. Jag måste komma ihåg att beställa den idag. Kram!

Annika Christensen sa...

Tack för de fina orden.
Eva skriver så fantastiskt och jag njuter av orden..
Såg du min lilla kise.. skratt kapitlet???
Ses imórgon.
Sov gott
annika

Karin A sa...

Jag ser verkligen fram emot att få läsa den boken också. Jag kan tänka mig att den är helt underbar. Annika kommer till Göteborg i april så jag hoppas få lyssna jag med. Kul att du är så lyrisk! :D

Härliga bilder, inte minst från växthuset! Trevlig helg!

Kram Karin

Malin sa...

Å...jag läste om boken på nätet och kände att den var något för mig...visst mår kroppen och själen bra av en trädgård och att odla...är en livstil...Ska kika efter boken.
Kul med föredraget och jag anar att det var en trivsam kväll...

Kramar från Malin

Poppins sa...

Så mysigt det ser ut med renfällen och boken ute i lusthuset. Hoppas du satt där och njöt av vårsolen innan regnet kom idag.
Många kramar från Poppins