onsdag 16 juli 2008

Onsdagsbilder!

Eftersom jag inte kunde hitta "Ordlös onsdag" idag så ordnar jag en egen variant på temat. Jag väljer dessutom att visa alla de tre bilder som jag sparat för ändamålet. Skönt att inte behöva välja.


Den första vallmon har slagit ut. Jag sådde en påse kornvallmo i våras i blandade färger. Den första var sagolikt vacker och sedan kommer det bara fler och fler. Jag ser med spänning fram emot de olika färger de kommer att ha.

Nu blommar löken! Det skall den väl inte, men fina blommor har den i alla fall.

Skuggspel av en pelargon mot tegelväggen. Det var så vackert och det var inga problem att se att det är just en pelargon.

Ha en skön kväll så får vi se om Ordlös onsdag dyker upp igen.

8 kommentarer:

Marina sa...

Så fint det där skuggspelet blev! Det är mycket man akn göra med en kamera.

Karin A sa...

Hej hej! Brukar inte Krokofanten vikariera ibland? :) Men jag måste säga att jag tycker det var trevligt att få se tre fina bilder, istället för bara en! Kornvallmo är ljuvligt, jag hann inte med att så den i år men nästa år så ska jag ha mängder! Läckert med ljusspelet. Apropå ljus så var det vackert ljus ikväll, efter regnet, och då var det härligt att fota. Fotoljus! Klart du måste ta dig till Göteborg och se på Lustgårdarna...

Kramar Karin

Lusthuset sa...

karin a: jag tittade in hos Krokofanten men det var inget där heller så det fick bli så här i stället. Kornvallmon är verkligen fin och massor är det också. Vi hade också en vacker kväll med fin solnedgång och regn som gjorde att allt ser så friskt och fint ut.

karin och marina: Ha en fortsatt skön vecka. Hoppas att ni har semester och kan gå dit näsan pekar. Kramis från mig.

Merja sa...

Vackra bilder!! Kul växt tänkte jag när jag såg "löken"
Så kul att ha sett pelargonutställningen. Det brukar finnas en och annan man vill ha:)

Anonym sa...

Vilken underbar vallmo! Jag vill ha jättevallmo i rosa nästa år. Har fått nya krafter och idéer om hus o trädgård efter en enveckasresa till Oia på Santorini, sagoö för mig med vita hus, slingrande bilfria gränder, blå kyrkokupoler och havsutsikt åt alla håll, enorma branter åt det håll halva ön skönk ner efter ett vulkanutbrott 1600 f Kr.
Ha en bra to-fre
Kram
Genarpsladyn

Trollmor sa...

Vilken triss i blomsterprakt!
Vallmon är helt underbar.
Jag har en utmaning till dig hos mig :-)
Varm kram

Poppins sa...

Den rosa vallmon ser söt ut, som en liten herrskapsfröken som rodnar blygt.

Kattfot sa...

Vilken vacker vallmo med sina rosa strimmor.

Kram Catrin