torsdag 10 juli 2008

TACK........

......för den fina Utmärkelsen som jag fick av Poppins på Poppins Trädgård. Jag blev så glad över det rara du skrev om mig och jag returnerar Utmärkelsen till dig för jag känner att det finns så många gemensamma intressen som knyter band mellan oss...även om vi som sagt aldrig träffats "på riktigt"


Jag skall nu skicka den vidare till fem av mina bloggvänner. Gud vad det är svårt att välja bland er eftersom jag gillar alla så mycket. Men jag väljer i alla fall följade fem:

Ute och inne Karin Jag ser nu att du redan fått denna utmärkelse, men då får du ha den en gångt till för det är du värd. Vi har så många gemensamma intressen känns det som och det är alltid så roligt att utbyta tanka med dig...för att inte tala om alla vackra bilder du visar.

Trollmor på pepparkakstigen Lilla Trollmor som skriver så hjärtknipande vackert om sitt lilla Stumpatroll och den vackra härliga naturen. Det är så spännande att följa dig en bit på vägen i livet. Lycka till!

Humlans trädgårdsdrömmar Veronica med sin vackra fina trädgård och alla ideer och alla frösådderna, man blir rent knäsvag när man tänker på det. Jag väntar troget på de svarta luktärorna som jag fick av henne. Vackra underbara bilder på blommor som man inte kan se sig mätt på.

Fundera grönt En tjej som är en relativt ny bekantskap men som skriver så kunnigt och intressant om trädgård och som jag är lite "avis" på för om jag fick välja om så skulle jag nog kunna tänka mig att bli trädgårdsmästare. Det får bli i mitt nästa liv. Lyckat till du också!

Fröken kattfot Catrin som skriver så fint och är så händig. Älskar katter gör hon ockå som den kloka person hon är. Alltid roligt att titta in till och få kommentarer ifrån.

6 kommentarer:

Veronica sa...

*generad* Tack för de goa orden om min blogg, de värmer i hjärteroten kan du tro!
Kram/Veronica

Poppins sa...

Det var en glädje att få dela ut denna utmärkelse till dig. Din blogg har allt sedan jag började blogga varit en inspirationskälla för mig.
Det var kul med de bloggar som du har skickat utmärkelsen vidare till för de är alla bloggar som jag också kunde ha valt ut (utom Karin då, för henne valde jag ju).
kramar från Poppins

Annalunda sa...

Din blogg är så fin... med underbara bilder! Rosen är ju alldeles fantastisk!!! Underbar trädgård!

Stor blomsterkram med önskan om en fortsatt härlig sommar - Annie

Trollmor sa...

Tack snälla du för de fina orden!
Jag trivs utomordentligt bra här hos dig och fattar gärna din tass och slår följe på vägen.
Med värme, Trollmor
*buff buff* ;-)

Kattfot sa...

Tack snälla du, åååh så glad jag blir! Det värmer mår du tro :) Utmärkelsen ska jag skicka vidare med varm hand. Kram /Catrin

Fundera grönt sa...

Åh tack! (rodnar) Men det är aldrig försent, vet du väl... du kan också bli trädgårdsmästare! :)