onsdag 30 juli 2008

Ordlös onsdag

Årets underbara härliga skörd!!


Fler inlägg hittar du hos Nejma i Marocko!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mums med kanel, kardemumma och filmjölk!

Marianne sa...

Åh det ser härligt ut. Som ett vykort.

Moster Mjölgumpa sa...

Fina bär. Men oj vad jag tyckte illa om att plocka dem när jag var liten. Vi blev liksom tvingade av mamma men betalt fick vi.

Moster Mjölgumpa sa...

Fina bär. Men oj vad jag tyckte illa om att plocka dem när jag var liten. Vi blev liksom tvingade av mamma men betalt fick vi.

Della sa...

Sådana åt jag imorse! Gott.

Karin A sa...

Vilken härlig bild på din vinbärsskörd! Ser riktigt gott ut. Vad gör du med vinbären? Jag gillar verkligen sylt/marmelad/gelé gjord på röda vinbär men annars föredrar jag nog de svarta. Ha en fortsatt härlig vecka och så småningom fin helg! Stor kram Karin

Ps. Maila mig gärna din adress om du vill ha frön! :)

Trollmor sa...

Mmmmm, ögongodis!
Blir sugen på kolapaj med röda vinbär ;-)
Du önskade lite presenttips till sötnosen här nedan.
Få se nu.... bokfantast som jag är så tycker jag att det är roligt med en fin och färgglad pekbok. Ger många glada stunder :-)
Eller kanske en leksak som både låter och har roliga, spännande former. Det är ju kul att pillra med för de små tassarna.
Hoppas att du får en skön helg!
~Många kramar från både stor & liten tös~

Lotta sa...

Vilken skörd! Nu kan du safta eller baka god Vinbärskaka :) Jag har sneglat på grannens vinbärsbuskar nu i sommar, de bryr sig inte om sin trädgård och stora bär hänger på buskarna men jag kan inte med att fråga.... Å andra sidan har jag bär i frysen så jag klarar mig. Ha det gott 8`)