tisdag 7 oktober 2008

Tisdagstema: Stängt.......

.....för säsongen!


Fler tolkningar hittar du här.

9 kommentarer:

Jo sa...

Klockren tolkning! :)

Ninni sa...

Vilket vackert gammalt hus!Och dörren...synd bara att det vara så väldigt stängt:-) Tack för marmeladreceptet, det lät jättegott. Ska testas...
Kram Ninni

AnnaKK sa...

Dörren må vara stängd, men den ser otroligt välkomnande ut! :-)

Och så vacker den är... :-)

Karins fotoblogg sa...

Tack för din kommentar på min blogg!
Ja, mer stängt än så här kan det inte bli med bommen på.
Härliga trädgårds och blombilder du visar på din blogg :)

Fundera grönt sa...

ja, det ser väldigt stängt ut :) man blir nyfiken...
Ha det bra!

Nina sa...

Vilket lugn, så sköna färger i bilden. Att komma långväga åkandes och upptäcka att det är stängt gör ju inget man får ju uppleva det här vackra.

Anonym sa...

Stängt, ja, nu är det höst och nästa vår och sommar känns som de ligger långt borta. Har efter ca 60 år lärt mig uppskatta hösten med dess färger, dess härliga brittsommarsol och möjligheten att kura vid brasan med en god bok. Hösten är härlig. Ännu härligare så klart när våren kommer. Men det är väl skönt att vi har årstider, så att man kan längta!

Genarpsladyn

Erik sa...

Vilket fint foto :-) Verkligen stängd dörr, med regel och allt. Det som syns på fotot, kullerstenar och den lite slitna husfasaden gör mig nyfiken. Vad döljer sig innanför den stängda dörren? Kanske en lanthandel? Det går inte att läsa skylten som hänger till vänster... nyfikenheten stegras...
Härlig tolkning :-)

Lusthuset sa...

erik: Tack för berömmet. Ja jag tyckte som du att det var en ovanligt vacker dörr och mycket stängd tyvärr. Jag vill stilla din nyfikenhet (och kanske andras också) genom att berätta att den (dörren) tillhör Massmanska Kvarnen som är en av Ronnebys äldre industribyggnader, uppförd under 1760- talet. Används numera som konsthall.
Ha det bra.!!