onsdag 29 oktober 2008

Vacker vinst och fin utmärkelse!

TACK Liisa på Ottilias Veranda för den fina vinsten som jag fick i förgår. Jag vill bara visa att de kom fram ordentligt. Så glad jag blev. De är så vackra.

Godisgömman/struten hänger nu och snurrar och glittrar i köksfönstret och vi njuter av den varje dag. Maken tyckte att den var så fin och ändå gladare blev han när han fick det "hårda" godiset men jag behöll geléhallonen och den fina chokladen. Det får vara någon måtta på givmildheten *hi, hi*.

Det vackra hänget passade så bra på mitt lilla inneväxthus där det redan hänger lite gammeldags "nips".

Nästa TACK riktar jag till Karin med den fina bloggen Karin Lindström för den fina utmärkelsen som hon gav mig och de fina orden *rodnar*. Tack snälla. Det är så roligt att känna uppskattning. Det är något som vi alla behöver, stora som små.

Nu skall jag i gengäld visa min uppskattning av följande tre bloggar. (Inte lätt eftersom jag tycker om alla var och en på sitt sätt) Dessa tre har jag i alla fall valt ut denna gången.

Julie K En bloggare från vårt kära grannland i väster och som bl. a annat brinner för utsatta djur och visar fina bilder och skriver tänkvärt.

Rajsons lite av varje för hennes fina fotokonst, där den ena fina bilden avlöser den andra. Mycket vackert att se där, jag lovar!

Elins tittskåp Inspirerande bilder på mysiga, vackra gamla ting som kan pryda både hem och trädgård. Hittar mycket här att inspireras av.
Ha nu en skön kväll. Själv tänker jag se Leilas fest på TV4+ nu i kväll tillsammans med en kopp te och en nybakad bulle. Det tycker jag skall bli mysigt.

10 kommentarer:

Annalunda sa...

Vilken fin vinst! Grattis till den och awarden - du förtjänar dem båda!

Kram Annie

Leva som jag sa...

Åh tänk om man kunde vinna en sådan fin vinst!!!
Ha en fin kväll
kramar M

Annika Christensen sa...

Grattis till den fina vinsten.
Folk är så duktiga på att pyssla.
Sådant piggar upp vardagen.
Ha det gott
Annika

rajson sa...

Tacka så hemskt mycket för uppskattningen!Det värmde oerhört denna kyliga förmiddag!
Jag hämtar också mkt inspiraton hos dig!Framför allt trädgård och fina foton.Det enda problemet att din sida tillhör de som jag inte kommer åt från min hemma dator just nu.Jag får tjuvkika här på jobbet-tur att man är sin egen chef!
Ska fira direkt med en välförtjänt fika!
Kommer att skicka vidare awarden så fort jag hinner!Har ju ännu mer att fira!
Ha en skön dag!Hoppas det inte fryser på söderut!
Kramat och än en gång tack!

Ottilias Veranda sa...

Hej!Skönt att paketet kom fram...hälsa maken! Kul att du tyckte om den och innehållet.Dessutom grattis till den fina utmärkelsen!

Hoppas helgen blir skön trots snövarning!
Kram
Liisa

Ninni sa...

Grattis både till vinsten och utmärkelsen...ovanligt söt sådan också:)
Ja, visst kan man förundras över att det fungerar så bra som det gör...peppar,peppar, det verkar som om mina bekymmer har försvunnit nu.
Idag åt jag din goda gryta till lunch, den med kycklingen, och den var ännu godare nu än jag mindes den:) Den grytan kommer att göras flera gånger.
Kram Ninni

Ledighetsparadiset Solåkra sa...

Vad härligt med fina paket. Grattis.

Jag har utmanat dig på min blogg. Har du tid och lust får du gärna ta upp handsken och anta den

kram
A-C på Solåkra

Vardagens guldkorn sa...

Å vilka fina vinster, grattis. Kul med en ny blogg... kikar vidare...
Linda

JULIE K sa...

Åååå tack. Blev jætteglad : )

Karin sa...

Hej!

Vad roligt att du blev glad, och du är så väl värd den. Det är alltid så roligt att titta in hit och njuta av dina fina bilder!

Ha nu en riktigt mysig Allhelgona helg! Jag undrar om vi också får snö. Nu verkar det bara vara ni längst ner och vi på mitten som inte fått någon!

Kram på dig!
Karin