Odling. En bild från min lilla mikroträdgård bestående av ett antal pallkragar, men som ändå ger ganska hyfsad skörd.
Råvaror. En bild på min favoritråvara, som är fisk. Vacker god och nyttig.
Ett gott hembakat valnötsbröd är ett ätbart resultat av kökspysslet.
16 kommentarer:
Jätte läcker trisstrio på temat ätbart! Om man nu måste välja bild blir det brödet, osten......och kanske lite vin ;-). Ha en bra vecka.
Å va svårt att välja..men brödet faller mej mest i smaken, tror jag bestämt, just nu,valnötter en favorit,så gott.
Men vilka härliga bilder, alla tre!
Det här är verkligen ditt ämne! Så är ocså din tolkning och bilderna underarm. :) En nackdelen är att jag blir hungrig (och inte planerar att äta mer idag). Ha fin start på nya veckan! Kram Karin
Mmm, det var mysiga bilder på något ätbart. Fint naturligt ljus som faller på godsakerna.
Hade:-)
Som vanligt så fint alltsammans! Och så gott det ser ut! Valnötsbröd brukar jag också baka, faktiskt ett av mina favoritbröd, efter ett recept från Anna Bergenström när hon jobbade på DN.
Fisk, rotfrukter och grönsaker är är det jag allra helst skulle äta om jag fick bestämma varje dag;)
Må så gott!
Kram Ninni
Jättefina bilder allihop / ha en bra dag
Fina bilder du fått till.
Gillar nog den med brödet bäst.
Kram Synne.
Vilka underbara bilder. Brödet/osten är helt perfekt.
Åh, vilka vackra, fräscha bilder! Nu blev jag hungrig! :o)
Så mycket gott! ja, det är svårt att välja bland allt smarrigt ätbart som finns. Fina bilder. Gillar också att titta på dina bilder med våraningar. De är så upplyftande - längtar!
Härliga bilder hos dig!
Brödet blir min favorit hos dig.
Ha det gott // Nettan
Fina bilder alla tre! En bit av det sista brödet hade suttit fint nu :-)
Bilderna passar min smak för ätbart.Det var länge sedan vi träffades i Ängelholm på föreläsning.Ha det gott. Anita
Väldigt snygga bilder men den första blir nog favoriten
Du verkar vara en nyttig person som äter så bra och vackra saker. Påminner mig lite om antroposoferna och den mat de äter. Verkligen läckra foton där 1an är min favorit, eftersom du odlat dem själv i dina pallkragar.
Skicka en kommentar