söndag 16 maj 2010

Härligt trädgårdsmingel.....

...var det i lördags på Hedentorps Plantskola i Ängelholm tillsammans med Eva Robild och Annika Christensen för att fira deras gemensamma bok "En lisa för själen" (den gör verkligen skäl för namnet) och utgivandet av Annikas penséefrimärke.

Det var så trivsamt och mysigt med många underbara människor att mingla med förutom Eva och Annika. God rabarberpaj och gott kaffe bjöds det också på. Tänk vad det är mysigt att träffa och prata trädgård och odling med likasinnade och dessutom i en sådan vacker miljö. Stärkt till kropp och själ begav vi oss så småningom hemöver till väntande gäster och en vårmiddag i all enkelhet. Den blev lyckad den också och Annikas fina pensée fick pryda matbordet (Tack snälla Annika för att jag fick den av dig...jag som är en sådan penséefreak!)
Vackra frimärken och en ovanligt söt blomma beundrades av gästerna.


Ha nu en bra vecka och hoppas att vårvärmen kommer snart......i lagom fart så inte allt kommer på en gång, man måste hinna njuta av den bit för bit.

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Förstår när man läser på olika bloggar att det var en supertrevlig dag! Det är synd man bor för långt bort..... Kul att träffa Eva och Annika förstår jag, och alla bloggare som var där... och god paj...

Ha en bra vecka!
/Charlotte

Annika Christensen sa...

Ohh kära du... du skall veta att jag blev så himla glad att du kom.
Du kommer alltid och hejar på liksom.
Vad roligt att du blev så glad för pensekrukan.
Ha en bra dag
Annika

Tigris Predikantan sa...

Då har du in te läst mitt sista inlägg ... våren går himla fort!
:)

Jonas sa...

Trevlig blogg du har.