fredag 7 maj 2010

Vårgrönt........

.......har på något sätt blivit en favoritfärg för mig denna vår. Jag har införskaffat några vårgröna saker att njuta av...... som här i växthuset. Koppen hittade jag på Indiska och den får nu ersätta min vinterkopp som är härligt röd på insidan. .

Väskan fann jag på Maxi. Bra att ha stickningen, boken eller tidningen i när man går ut i trädgården och som gör att man sparar många steg när man slipper springa ut och in efter saker som man glömt. Mattan hittade jag också där och den passade så fint den med.
Vårgröna är mina frösådda tomater som jag är omåttlig stolt över och som måste gullas med lite extra nu när det är så kallt. Brrr!!Dessa gulgröna petunior tyckte jag bara var helt oemotståndliga.......ny färg för året !?En annan "leksak" till trädgården hittade jag på Rusta (ni ser...släpp inte ut mig på egen hand för då vet man inte vad som händer). Små runda speglar som jag hängde upp i katsuraträdet och som snurrar, glittrar och ger fina solreflexter. Mycket fint. Hoppas att fåglarna vänjer sig. Jag tror att de är avsedda att skrämma bort objudna gäster i fruktträden.Till sist en bild på den vackra "stinkbomben". Jag köper ofta vita liljor att ha hemma men denna gången blev det fel dvs inte de vanliga sorten. Denna vackra skapelse doftade så starkt att det gick inte att ha den i huset utan den blev förvisat till växthuset.

Hoppas att alla får en skön helg och att värmen ville komma åter.

4 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Härlig vårgrön färg på korg och matta :) Tror visst det botade din vårtrötthet? Visst är det farligt att ge sig ut på tur - igår skulle jag köpa jord och kom hem med både jord och växter :) Vem kan motstå Backsippa? och en storbladig Vintergröna med rosa blommor? Och billig liten Funkia?... hihi...... I dag skall jag på Liseberg och vem vet vad som kommer med hem då :) Skulle haft en korg liknande din med mig :)

Ha en skön helg ♥

Marina sa...

Så fina speglar! VIsst är den gröna fräscha färger härlig. Gillar den!

Kram!

Annika Christensen sa...

Grönt är skön och det är du bevisat med dessa fina bilder.

Ha det gott
Annika

Poppins sa...

Grönt är skönt! Väskan är grön som bokskogen när den slår ut. Vilken den precis gjort, vi körde förbi några vackra dungar i Danmark. Men det var inget väder att stanna för att ta en promenad - alldeles för kallt!
kramis