onsdag 5 maj 2010

Vårtrötthet....??

......... det verkar som den har slagit till här hos mig, för så trött som känner mig idag var det länge sedan jag gjorde. Har visserligen hållit på mycket i trädgården.....all ledig tid faktiskt, men det är ju roligt så det borde man inte bli trött av.

Jag gick en runda för att samla kraft och njuta av den bokskogen som står i sitt vackraste flor just nu.......och vet ni vad jag glömde kameran hemma!!! Vad säger man!? Nåja jag letade fram några vackra vårbilder från förra året tagna vid samma tid och på samma plats....och så här fint var det idag också....kanske inte så mycket sol men ändå. Njut av den vackraste skogen om våren.......den skånska bokskogen!

Får väl "stänga butiken" och krypa till kojs och se om tröttheten släpper tills i morgon.
God natt!

7 kommentarer:

Karin A sa...

Usch så trist! Nu vill man ju vara pigg och kry. För många går ju vårtrötthet hand i hand med allergier. Inte så för dig!?

Härliga bilder bjuder du på ändå. :) God bättring! Kram Karin

LoveYourHomes sa...

Du ska nog se att det är den friska luften som tagit musten ur dig och att en god natts sömn gör susen.

Magisk vacker är din skog.....vilka promenader den bjuder på .

Nu sover vi en stund, Kletus snarkar redan bredvid med tassarna utsträckta ovanför huvudet. Jag får maka lite på mig, vill ju inte störa honom i sömnen.

Kram från oss

Charlotte sa...

Känner igen det där med tröttheten. Är också drabbad... Ljuvliga bilder från skogen och på julrosorna!

Ha' det bra!
/Charlotte

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Fantastiska bilder! Vårtrötthet känner även jag av, kroppen är inte van vid så mycket ännu och huvudet blir fullt av "att-göra" saker och det tröttar mig. Men det gäller att ta det lagom och just som du säger ta en promenad och samla kraft av det som händer ute.
Må så gott
/Karin

Lotta 8`) sa...

Vårtrötthet brukar jag också drabbas av - förstår egentligen inte varför? för samtidigt så är det pirr i kroppen när man är ute och donar runt. Överdos av sol? hihi... men bra att stanna upp och vila ikapp sig lite. Här har vi ingen bokskog i närheten - det är ju så vackert!! Skall se om jag kan ta mig till vår vitsippebacke idag och ta några bilder, såg den när jag var på stavgång i måndags och då var ju inte kameran med.

Mysig butik du hittat! Jag tycker att miljön är lika viktig som odlingen och gillar att omge mig med vackra ting. Grattis till stegen! Jag hittade min hos syrran, tänk vad som göms i garage ;)

Är hemma med magsjuksvärfar idag. Han skulle varit med maken på tur till England för att hämta hem vår nya segelbåt men började må illa på flygplatsen i går kväll så han fick följa med mig hem och sova över. Mår bättre idag men fortfarande magsjuk så jag är hemma för vård av svärfar idag ;) och kan säkert gå ut om en stund. Han sover gott nu och snarkar så det hörs i hela huset *ler*.

Ha en bra dag ?

Annika Christensen sa...

Underbara bilder Lena!
Kraftaen smittar hit. Jag var i skogen häromdagen och det var magiskt.
Fast du är ju en liten nattuggla.. eller...
Ha en bra dag
Annika

Poppins sa...

Hoppas bokskogen gjorde underverk!