lördag 29 maj 2010

Grönare än grönt......

Skogen är verkligen otroligt grön nu och fortfarande ljus och fin. Det är som att vandra i ett akvarium. Härligt och skönt med massor av energi i luften.

Visar ännu en gång en bild av min favoritrabatt i trädgården som är som allra vackrast nu.

Se.....!! De har överlevt vintern den blå nunneörten som jag köpte på Trädgårdsrundan i fjol (snart är det Trädgårdsrunda igen 4-6 juni....det ser jag fram emot).Nyinförskaffade lyktan passar så bra på loppisbordet i växthuset. Köpte den på Slottstallet i veckan och bara älskar den. Skönt att sitta i växthuset och kura skymning.Har även i veckan agerat fotograf inför den stundande studentexamen. Det var verkligen som att fota prinsar och prinsessor.....en söt hästtjej inför studenbalen.......


....här min duktiga hjälpreda "gulletaxen" Molle min stora favorit

Ha en skön helg! Hoppas att vi får trädgårdsväder...det verkar inte bli så lovande här som man kan se på bilden nedan med det vita äppeltradet mot den regngrå himmeln.


6 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Molletaxen får mitt hjärta idag....helt såld!

Kantstenen i vid rabatten känns som hemma, här har det blivit lite väl mycket gräs emellan som måste rensas.

Livet i trädgården är som ljuvast nu, även sent om kvällarna med sina skira blom.

Njut av helgen med studenter o sång, det är en rolig tid.

Kram Ia

Lotta 8`) sa...

Det var en härlig, skirande grön lund du fångat på bild! Ja, det är mycket vackert ute nu, den vackraste tiden tycker jag, även om jag väntar på blommorna ;)

Fint i din vita rabatt, gillar vita tulpaner och den brokbladiga funkian nederst i bild :)

Fin festfrisyr på lilla studentskan :) Det är så roligt att se alla uppklädda, vackra studenter. Här i stan pågår student i nästan två veckor då alla skolor (som tur är) har olika dagar. I går var det systersonen, vänninans dotter 2 juni och vår egen lilltjej 4 juni, så det är bråda tider men vackra!

Ha en fortsatt skön helg :)

Charlotte sa...

Vacker favoritrabatt du har.....sagolik! Älskar skogen och de miljöer som finns där.... Väldigt vacker och rogivande vy du fotograferat!

Ha' det bra!
/Charlotte

Mia sa...

Som att vandra i ett akvarium, det var fint beskrivet, precis så ser det ut. Din rabatt ser flott ut, smart med stenarna, dom hjälper ju fint till när man klipper också. Den blå nunneörten, den avundas jag dig :)

Northern Shade sa...

The light in the forest is fabulous, so green and serene. Your white tulips look good in that garden bed with the green and white Hosta. What type of Hosta is that one with the white colour in the middle and the green edges?

Annika Christensen sa...

Vad mycket jag har missat hos dig.
Men just nu är det fullt upp liksom.
Alltid njutbart att komma i här hos dig.
Det gick inte att kommentera i förra inlägget för jag hittade inte var men gör det???
Håller med om att kärleken bara blir större och större och tårtan mindre och mindre. Vi gifte oss den 27 maj för 23 år sedan.
Var tar tiden vägen??
Ha det gott
Kram
Annika