torsdag 13 november 2008

Höstdrömmar.....

....läser jag om lite här och där på bloggarna och visst drömmer man kanske speciellt mycket på hösten. Man har sommaren i stark minne och kan knappt fatta att den är slut och hur fort det gick, samtidigt kan man drömma om den kommande våren som ju inte är sååååå långt borta ändå.


När jag tittade igenom mina bilder från i somras så hittade jag denna bild på mitt älskade Lusthus som gör mig alldeles varm om hjärtat när jag ser på den. Här finns allt det som jag tycker om (förutom Maken då förstås). Bilden är tagen på sensommaren för katsuran har börjat gulna och solen står lågt på eftermiddagen.


Samtidigt som jag njuter av sommarbilden så ser man ju fram emot den annalkande julen och här ser ni att jag faktiskt har köpt den första lilla hyacinten.


I kväll skall jag och väninna A besöka Hedentorps Plantskola i Ängelholm där Annika Christensen med den fina bloggen Naturliga ting skall berätta och visa bilder på temat "Se det stora i det lilla" och det skall bli spännande.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Först och främst...tack snälla,goa du för gratulationen!Jag blir så rörd över all värme som kommer från alla möjliga håll.
Visst är det skrämmande hur fort tiden rinner iväg, det är snart jul och sen är det dags att börja med sådder igen.
Hoppas du får en härlig kväll med Annika, jag önskar verkligen att jag kunde komma också:)
Kram Ninni

Anonym sa...

Ditt Lusthus ser verkligen inbjudande ut! Och tänk vilken tur att vi har julen att se framemot denna mörka årstid!

mvh, Anja

Rajson sa...

Man måste göra det bästa av situationen och tjuvstarta adventsblommorna är inte fel!
Hyacinter är ljuvliga,har bara lite svårt för starka dofter.Har dom i uterummet.
HA en skön kväll!

Nässelblom och choklad sa...

Lyckosta dig, vilket fint lusthus du har! Visst drömmer man sig tillbaka till sommaren, men genom att vara ute så länge och så mycket som vädret tillåter minimerar man vintervilan. Visst finns det mycket som är mysigt runt advent och jul också, men det är lite väl mörkt...Fin hyacintbild. Ha en jättetrevlig kväll med Annika. Jag skulle också väldigt gärna vilja höra hennes föredrag.

Karin sa...

Vilken härlig bild på ditt Lusthus! Det ser verkligen inbjudande ut. :) Och härlig med hyacint. Kanske ska jag köpa en till helgen jag med. Åhh, härligt att få gå på föreläsning. Ha det gott! Kram Karin

Maria Berg sa...

Hej på dig, jag hittade hit och såg bild både på tulpanträdet och Katsuran som vi pratade om i går kväll. Vilken härlig föreläsning och fint avvägt allting. Önskar dig en trevlig helg, Maria Berg