lördag 14 februari 2009

Alla Hjärtans Dag....

Jag sänder en STOR VARM KRAM till alla mina kära bloggvänner och önskar er all lycka och glädje idag och alla andra dagar. Livet skulle vara mycket tråkigare utan er.


Lagom till morgonkaffet (på sängen...Hrm!!) damp det ner en fin present från Anne i Birkastan (Veras mamma). Det är en flicka med hjärtat på rätta stället. En fin och tänkvärd bok. Mycket att ta till sig.
Vackert, krispigt, kyligt väder med sol bjöds det här nere i Skåne idag. En promenad längs havet var väl oundvikligt. Första gången Nya Kameran fick följa med ut. Spännande!
Här och där lurar faktiskt en duska snö kvar och bäddar in strandens musselskal så fint.

Efter promenaden och en fika (i bilen) styrde vi kosan till en nyöppnad loppis. Man kan ju inte låta bli. Vi skall inte köpa något......ja ni förstår hur refrängen går och hur resultatet oftast blir....ett litet fynd blir det ALLTID. Denna gången en liten (lagom till oss två) kopparkaffepanna. Det har jag önskat mig länge, men de flesta har varit gamla och inte gått att använda, men denna var lite nyare och fin inuti så den går nog att servera kaffe ur utan att riskera livet.

En god middag med för- och efterrätt har det också blivit och därtill en flaska bubbel så nu surrar det lite behagligt i huvudet.

Ha en skön helg allesammans! Sist ett litet citat ur boken "LYCKA och kärlek".

"Håll varsamt i det du HÅLLER KÄRT"

14 kommentarer:

Ninni sa...

En liten Alla Hjärtansdags hälsning till dig också! Vilka fina bilder, jag gillar dina fina hjärtstenar! Visst vore livet bra mycket tråkigare utan bloggandet...
Grattis till Nikonköpet, hoppas du blir nöjd med den.Bilderna ser så fina ut.
En stro varm kram till dig också!

Marina sa...

Så vackra stenar/hjärtan.
Ha en skön kväll!

Hem och Harmoni Marie sa...

Kan inte annat än hålla med i det du säger... Livet skulle vara tråkigare utan alla bloggvänner!

Stor kram och trevlig fortsättning på Alla hjärtans Dag! Marie

Lallis - liv och leverne sa...

Detsamma:) Och vilken häftig bild med stenarna!
Kram Lallis

Malin sa...

Vilka bilder...himmel...och lite brus i huvudet skadar aldrig...
Läste om ditt kameraköp och jag går också runt o våndas...saknar precis det du nmnde "det lilla extra"...Kameran min är bra men med tiden ökar kraven och strävan efter att bli ännu bättre...får se vad som kan hända...

Kram på dig från Malin

C De-sign sa...

TACK! och jag skickar en Varm Hjärte-Kram till dig! fr C

Nässelblom och choklad sa...

Stor alla hjärtans-kram till dig också. Låter som om du har det riktigt trevligt och bra med middag och bubbel. Vilka fina bilder. Även jag är extra förtjust i hjärtstenarna.

Husbilsresan sa...

Vilka vackra bilder du tar med din nya kamera!Så ni har lite snö i alla fall....här är det massor av snö och de senaste dagarna har det varit sol och kallt ...på mornarna ca 20 grader, men framår dagen värmer solen så då har det blivit ca 10.
Ha en skön söndag!Hoppas du får kaffe på säng ur nya pannan=)
Kram/Gunn

Unknown sa...

Tack för din kommentar - jag önskar dig en jättefin helg. Och vad jag förstår har du redan haft en toppelördag med god mat och mycket "lycka och kärlek"

JULIEK sa...

Håper du hadde en fin dag igår : )

Karin sa...

Det låter som en fin alla hjärtans dag! :) Kul med en fin present och hjärte-stenarna är ju så fina. Härligt väder igår, idag är det dock lite molnigt här. Ha en skön söndag!

Kram Karin

Kattfot sa...

Vilken härlig dag! Du har också skaffat ny kamera :) Samma här...har också tagit steget till systemkamera. Provade den ordentligt först igår. En helt ny värld att komma underfund med. Riktigt roligt!

kram Catrin

Poppins sa...

Vilken härlig dag! Och det var underbart väder igår även om det blåste en kall nordanvind.
Vi firade med orientalisk räkgryta och Alsace-vin. Gott och mysigt!
kramar från Poppins

Trollmor sa...

Det låter som en riktigt mysig Alla hjärtans dag.
Grattis till din nya kamerabekantskap! Det blir många roliga äventyr där skulle jag tippa :-)
Här kommer en stor varm kram till dig också!