torsdag 5 februari 2009

En utmaning......

....från bloggen Gärdsmygen att visa 6:e mappen och 6:e bilden och den ser ni här ovan. Den passade ju rätt bra in i tiden nu när snön faller utanför fönstret. Jag skulle nog skicka utmaningen vidare men det verkar som de flesta har haft den...men är det någon som känner sig manad så är det bara att haka på. Ha en bra dag!

9 kommentarer:

Olga T sa...

Jättehärlig bild och verkligen passande idag när snön faller ned utanför fönstret!

Anonym sa...

Vintrig och fin.

Poppins sa...

Fin och mysig bild som passar bra idag när det är så kallt och ovanligt vintrigt.
kramar

Rajson sa...

Vacker blid, kunde varit tagen hos mig!
Har läst dina senaste inlägg.Blev nyfiken-vilken kamera blev det?Vilka objektiv?
Ska byta upp mig också.Min första systemkamera Canon 350D börjar bli sliten.Har massor av "skit" på speglarna-kostar väl en förmögenhet att lämna in för rengörning.
Är i valet och kvalet om jag kan med och investera i en Canon 5D.Nu har ju foto blivit så stor av mitt liv så varför inte igentligen.

Karin sa...

Kul att se din bild! Jag är nyfiken på hur det går med nya kameran också och vilken modell blev det? Ha en riktigt härlig helg! Kram Karin

Unknown sa...

Skriv gärna när du fotar första bilden med nya kameran, ska bli kul att se hur det blir. Förmodligen inte revolutionerande annorlunda än med kompaktkamera, men mycket roligare.

Lusthuset sa...

Trädgårdsturisten: Det skall jag visst göra. Jag har suttit och pillat med alla olika delar som följde med, lite annorlunda än "kompakten". Lite klurigt är det men det löser sig nog med tiden. Kul att ni är nyfikna och intresserade. Ha det bra.!

Husbilsresan sa...

Vilken fin bild....det ser nästan ut som om det är pärlsocker på lyktan =)
HA en skön ny vecka!
Kram/Gunn

Marie sa...

Jätte fin bild du hade i 6:e mappen. Jag utmanar dig också........http://carpediemmie.blogspot.com/2009/02/fjarde-mappen-fjarde-bilden.html