torsdag 29 augusti 2013

Rapport från en sommar

 
Jag sitter i trädgården och lyssnar till äpplen som dunsar till marken från grannens stora och gamla äppelträd. Tankarna far kring som skatans ungar och jag tänker på sommaren som nästan är slut och hur den blev. Den gick alldeles för fort men har varit fin och härlig.Skörden är intagen och även om den (i alla fall när det gäller squashen) inte blev så stor som vanligt så blev det alltid något att njuta av längre fram.
Allt har varit otroligt stort och frodigt denna sommar men så har det varit massor med regn, massor med sol och värme men även torka och en liten storm och ett skyfall fick vi också vara med om.


En vacker gammal knäckepil strök med i blåsten, synd för den var så vacker.


Den Stora Trädgårdsfesten på Sofiero har vi också besökt. Vacker och inspirerande som alltid. Ett tillfälle då man får hålla hårt i plånboken.


Sommaren har som sagt gått alldeles för fort men nu får man njuta i växthuset och se fram emot en lika fin höst med färger, frisk krispig luft och långa sköna skogspromenader.

3 kommentarer:

ulla laiho sa...

Vackra bilder från din i stort sett vackra sommar.

Anne sa...

Finaste bilderna från bästa bloggerskan - tack för ljuva stunder i din blogg.

Nässelblom och choklad sa...

Roligt att du är tillbaka här med massor av fina bilder från din trädgård. Det är alltid lite sorgligt när sommaren går mot sitt slut även om hösten kan vara alldeles underbar. Till sensommarens höjdpunkter hör verkligen skördandet. Ser ut som om du fått mycket gott att njuta av. Vad kul med att du väntar på min bok. Hoppas att du blir nöjd! Kram Eva