fredag 7 december 2007

Dörrkransar!

Årets dörrkrans sitter nu på plats. Jag har gjort sådana i några år som ni förstår och det har blivit en hel liten kollektion.....och då tänkte jag att kanske vi kunde ha en liten omröstning här på bloggen. Om ni skriver en liten kommentar och säger vilken ni tycker bäst om (så tycker jag det vore roligt att höra) och sedan på måndag eller tisdag så drar jag en "vinnare" som skall få en liten egenhändigt tillverkad julklapp av mig. Så kom igen mina "damer"!!!!



Dessa 6 kransar är det "riktiga" dörrkransarna dvs. jag har gjort dem hos Birgitta i Döshult. Hjärtat här nedan är egen uppfinning. Den deltar utom tävlan, men ni får gärna rösta på den också!


Ha nu en skön och avkopplande helg. Själv skall vi om Gud vill och vädret tillåter besöka Julmarknaden på Fredriksdal, som enligt tidningen skall vara en av nordens största med sina ca 20 000 besökare under de tre dagar som den pågår.

15 kommentarer:

Karin A sa...

Åhh hur ska man kunna välja mellan alla dina snygga kransar!? Helläckra allihop på sitt sätt och de har verkligen ett eget uttryck allihop. Men om jag verkligen ska välja någon så säger jag någon av dem med hjärtan (gillar ju hjärtan)...den från 2006 får det bli! Ditt sista hjärta är härligt det med. Ha en fin helg! kramar Karin

Eleonor (Elle) sa...

hej på Dej!
Tvekade länge mellan 3 0ch 4 men till slut blev det 4;an som jag tycker jättemycket om... Ha det gott! Sänder med en kram!

Poppins sa...

Spännande med tävling. Jag håller tummarna och hoppas på en vinst! :)
Men jag vill faktiskt rösta på nr 7, dvs den utanför tävlan. Jag tycker den, i sin enkelhet, är den charmigaste av dem alla! Visserligen är de alla vackra men det lilla hjärtat talade till mitt eget hjärta.
Adventskramar från Poppins

JULIE K sa...

Ååååå hjærtat tyckte jag jo jætte mycke om, annars blev nog favoriten nr 1, selv om jag tyckte at alla kransarna var veldig fina : )

Carola sa...

Jag tyckte nummer 3 och 4 var väldigt svåra att välja mellan! Jätteläckra bägge två. Allihop är fina och hjärtat är som de andra säger väldigt charmigt!

Anonym sa...

Hej, vilka fina kransar. Röstar på 2005 och på hjärtat utom tävlan. Har köpt en buxbomskrans idag på Björnstorps julmarknad, Den måste piffas upp med lite lager- oliv- och ev. lavendelkvistar. Snygt med det grova snöret!Hos oss regnade det hela tiden, men Karin och jag fikade i den gamla bagarstugan. Där var det kanonvarmt med brasa och utsättugn eller heter det utläggare i gjutjärn i rummet vägg i vägg. Skön vecka och tänd många ljus!

Genarps bag-lady

Lusthuset sa...

alla: Tack för alla kommentarer/röstningar det är roligt att höra vad ni tycker, speciellt gläder det mig att ni gillar hjärtat eftersom det är min helt egna idé. Jag vänta till tisdag och då drar jag en lycklig vinnare så än finns det chans att vara med. Ha en bra kväll. Kram

Anne sa...

OSA om dörrkranstävlingen!
Krans nr 3 - höst var min favorit! Har en stor förkärlek till kastanjer! Också hjärtat som var oemotståndligt, men det var ju utom tävlan! Julmarkand på Fredriksdal lät mysigt, själv var vår familj på Streets julmarknad längs Hornstulls strand, där man bara får ställa ut om man själv knåpar ihop något, mycket trevligt och en smart affätside för oss all hemmapysslare!

Kattfot sa...

Åh vad svårt, alla är jättefina. Helst vill jag nog rösta på hjärtat, den utanför "de nominerade"....men om jag måste välja....så blir det nog nr 5! *kram*

Trollmor sa...

Så kul och spännande med en tävling hos dig.
Jag föll direkt för no:4, underbart!
Hjärtat är också vackert, känns varmt och välkomnande.
Kramar

Lotta sa...

Det är inte försent att rösta?! Jättefina kransar allesammans! Hmmm men om jag skulle få välja en av dem så skulle jag välja den som inte är med :) men förutom den så gillar jag den med hjärtat, alltså nr 6 just för att den är vacker i sin "enkelhet" och passar så bra ihop med hjärtat. Ha en bra vecka
8`)

Radhusdrömmar sa...

Jag tycker krans nummer 3 är snäppet finare än de andra. Men de var väldigt fina allihop!!!

Birgitta sa...

Otroligt vad vackra kranar du skapat, här känns att man ligger i lä. Jag är gärna med och röstar och då är nr 6 min favorit, den har något alldeles särskilt. Kram och ha det gott.

Solkatter & dammråttor sa...

Jag gillar krans nr 5 bäst....enkel och vacker =)
Men alla kransar är vackra...du är duktig på det här ,verkligen.

På landet, mot skogen sa...

Jag röstar på krans nr 5! Tycker jättemycket om de små hjärtanen. Och så tycker jag att hjärtat (utom tävlan) är fantastiskt vackert!