tisdag 25 december 2007

Tisdagstema: Jul!

Här nedan ser ni bilden som får visa min jul i ett nötskal. Den fina boken av Jamie Oliver som jag önskat mig får representera de fina julklapparna jag fick. Den fina lyxchokladen får stå för den goda maten och det trevliga och mysiga umgänget under julaftonskvällen. Sedan har vi då näsdukarna och halstabletterna som tyvärr också fick komma med på ett hörn, men det ordnade sig i alla fall till det bästa.


Så idag juldagen har jag vilat, läst boken ätit en bit choklad (den får ätas med andakt), snörvat och hostat lite, men haft det bra i alla fall.

Kram till alla från mig!

11 kommentarer:

hulukvarn sa...

God Jul!

Åh den boken ser fantastisk ut! Du kan väl rapportera sedan hur den är!

Ha en fortsatt fin jul! Kram kram

Karin A sa...

Skönt att höra att du kunde vara med igår! :) Vilken fin kokbok du fått. Jag har flera andra av hans men den här verkar spännande. Skulle vara kul att höra lite mer om temat "det goda livet". God fortsättning! Julkramar Karin

Lotta sa...

God fortsättning och krya på dig - otur att råka ut för baskilusker vid jul.... men en bra bok att läsa är inte helt fel och kan resultatet bli god mat så är det ju ett plus! ;) Ha det så bra 8`)

Solkatter & dammråttor sa...

Kikar in för att önska dej en god fortsättning på julen.Hoppas att du kryar på dej snart....så att du kan fira nyår utan näsdukar och halstabletter.
Kramar till dej!

Poppins sa...

Din stackare, vilken envis förkylning. Hoppas du blev ordentligt uppassad och slapp stå i köket.
Jag fick två kokböcker i julklapp, dock inte av Jamie Oliver. Men den ska jag köpa till mig själv. Nu kommer det nya program med honom i början av januari. Något att se fram emot.
Ha nu en fortsatt bra (och frisk) helg.
kramar

Anonym sa...

God fortsättning, hoppas snuvan snart är ett minne blott. Själv fick jag en önskad bok av Doris Lessing, "Om katter". Vi tar det lugnt och knaprar gravad lax och lammstek, var för sig. Bäsken är snart uppdrucken, men glögg finnes.

Kram
Genarps baglady

Anonym sa...

Hej, tradigt med snuva! God fortsättning förresten! Här knaprar vi i oss det sista av den gravade laxen och av den kalla lammsteken, mums. Jag fick en fin bok som jag önskat mig "Om katter" av Doris Lessing. Kristian ger oftast fynd från antikaffär, i år ett fruktfat i ljuvlig grön färg, med vågmönster.God bättring och hoppas det finns en chokladbit kvar!
Kram

Genarps baglady

Signes vind sa...

God fortsättning. Stackars dig som varit sjuk men du verkar ändå haft en ganska bra jul, kokböcker o choklad höjer verkligen livskvaliteten.

Guldkant På Livet sa...

Hallå där!!! Vilken fin gåva, såna böcker kan man inte få för många utav!! Kul inlägg, hoppas du kryar på dig nu!! Vackra foton, även det på katten nedan! God fortsättning önskar Mari.

Trollmor sa...

Verkligen en julklapp att njuta av!
Hoppas att de otäcka baskeluskerna har dragit sin kos så att du har fått krya på dig.
Önskar dig en god fortsättning!
Jag har en utmärkelse till dig hos mig :-)
Stor kram

Anonym sa...

Den boken ser jo veldig spennende ut da. Jeg har sett noen Jamie program på tv nå i julen, han laget gås og kalkun. Mmm nam nam... og så Nigella da *ler* må vel si jeg synes det er litt vel påtatt, står i kjøkkenet i rød silkerobe og lager mat *hihi*... jaja...

god helg :)