fredag 20 juni 2008

GLAD MIDSOMMAR !

önskar jag alla bloggvänner och alla andra också. Hoppas att Midsommaraftonen blir trevlig med eller utan sol. Jag har för säkerhets skull dukat inne.


Kram och ha det bra!

5 kommentarer:

Marina sa...

Tack det samma! Vi kommer att sitta i uterummet, det känns tryggast så.

Veronica sa...

Detsamma, säger jag lite i eftrskott! Vi satt på altanen med levande ljus och filt över benen till en god stund efter midnatt, det var underbart!
Kram/Veronica

Poppins sa...

Det tror jag du gjorde rätt i! Vi var hos mina föräldrar och även vi satt inomhus. Vädret var alltför växlande och blåsten var ju iskall. Idag, midsommardagen, tog vi en tripp över till Danmark och det blåste rejält på överfarten. Men när vi satt i Gilleleje och åt rödspätta höll sig solen framme hela tiden i alla fall.
kramar från Poppins

C De-sign sa...

Samma blev det här...jag hade dukat inne och det blev en stund i trädgården före och efter maten! Det är ju en ljuvlig tid nu, allt blomstrar, dofter och ljusa nätter!!! Ha det bra i blomsterprakten!
Kram fr C

Anne sa...

Hej i Lusthuset - vi satt faktiskt ute hela dagen, visserligen tornade ibland upp sig mörka moln över Östgötaslätten men någon nederbörd fällde de aldrig så efter sill och nubbe på gräsmattan flyttade vi upp på trädäcket när kvällen kom och grillade och kurade i sköna filtar innan det hela avslutades med festlig Frozen Margerita! En fortsatt ljus och glad vecka önskar Anne och Vera alla töser här på Lusthusets blogg