måndag 13 augusti 2007

Tack......

...snälla Lotta (Lottas trädgård) som anser mig värdig denna rosa utmärkelse. Det är ju bara så roligt att fotografera allt vackert och intressant man ser och sedan skriva något efter eget huvud. Den uppskattning man sedan får genom trevliga och positiva kommentarer från alla er gör bloggandet till en verklig positiv kick tycker jag.


Skall jag då i min tur välja några bloggar som jag tycker om och läser ofta så är det inte lätt för det är så många. Men måste jag så blir det dessa:


Poppins trädgård Hon har säkert fått denna utmärkelse redan, men hennes blogg är så inspirerande med underbara bilder och fina reportage.

Samma är det väl med Karin A och hennes blogg Ute och Inne men skall jag välja några så måste hon vara med. Intressant och kunnig i trädgårdsfrågor. Underbara bilder här också.

Fröken Kattfot tittar jag också in hos ofta. En händig flicka som just nu virkar ett rutigt täcke. Hon gillar katter, trädgård och handarbete.

Till slut vill jag nämna Signes Vind som gör så vackra collage och intressanta inlägg.


Detta var fyra som jag ofta tittar till (plus alla andra som finns i min blogglista).Som bonus skall ni få denna bild som kommer från Irland och som kan vara bra att ha om man vill se vilket väder det skall bli.

Ha en skön kväll allesammans...det lär bli en sommardag till i morgon. Mmmm!

6 kommentarer:

Marina sa...

När jag satt och skrev om vilka bloggar jag ville ge knappen till såg jag att du redan fått den. Du får den av mig i allafall.

Karin sa...

Tack själv! Så fint du skriver, blir lite rörd. :) Men visst är det svårt att välja. Kram!

Signes Vind sa...

Tusen tack för att du tänkte på mig. Du är verkligen en fantastisk bloggare - återkommer ofta till dina bilder från Båstad.Jag var ju där ungefär samtidigt men är så imponerad av dina bilder - något jag aldig kunnat fånga genom min kamera.
Tack igen för den rosa utmärkelsen!

Lusthuset sa...

alla: Usch det är ju egentligen en omöjlig uppgift att välja bland alla trevliga bloggar man läser. Kanske fastnar man lite mer för vissa, men därför är ju inte de andra sämre. Tack Marina, jag skall lägga upp din trevliga blogg i min lista, jag har den i en speciell lista på lite nyare bekantskaper.

Anonym sa...

Du har gjort mycket bra val....härliga bloggar allihop!!!
Jag vill tacka dig för dina besök och dina kommentarer inne hos mitt och har varit här inne hos ditt en bra stund nu och insupit en massa inspiration och gratulerar dig till en vacker blogg! Vi ses! Kram

Poppins sa...

Åh, tack så mycket. Jag blir så glad över att läsa dina snälla ord. Det värmde!
Kramar
PS Härlig väderstation (och så självklar, varför konstra till det?)