torsdag 25 december 2008

Julens sötaste pepparkakor......

.....måste nog vara dessa taxformade kakor. Jag kände att jag kunde bara inte låta bli att visa dem för er. Jag som är extramatte till en strävhårig taxherre tyckte bara att de var helt oemotståndliga. Har riktigt svårt att tänka mig att äta upp dem.


Ja, nu är det redan juldagen och julaftonen avlöpte lugnt och skönt, bara Maken och jag för en gång skull. Det blev litet men gott julbord, TV-tittande och öppnande av julklappar vid julgranen och till sist Midnattsmässan från Rom, ett stående inslag.
Idag har det varit nästan vårväder med ett stilla solblankt Öresund. Hoppas att alla har haft det bra och att avslutningen av helgen blir lika bra. Ha en skön kväll.

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Så söta taxpepparkakor!

Önskar dig en skön fortsättning på julen! Kram Marie

Lallis - liv och leverne sa...

Ja de VAR verkligen hur söta som helst:)
God fortsättning.
Kram Lallis

Karin sa...

Men åhh så söta pepparkakor! Min jul var i princip lika lugn som din. Härligt att slippa all julstress och bara göra det man känner för. Idag väntar i vanlig ordning julmiddag och lek och spel i goda vänners lag. Det blir mysigt det också. Önskar dig en riktigt härlig Annandag! Julkramar från Karin

Poppins sa...

Verkligen söta pepparkakor!

God fortsättning önskar Poppins

Rajson sa...

Håller med dig, nästan för fina att ätas upp!
Som du skrev så kan dimma vara helt underbart vackert.Ser fram emot dina foyon från dagens promenad!Hos mig har den varit dimma på hög nivå, bara trist.
Ligger i sängen och kikar genom de sista lektionerna i min kurs i digital bildbehandling,Har två månader på mig och lära mig "alla trix".För att det inte ska bli för mastigt gör jag små "blogg pauser".
Ha en skön fortsättning på helgen!