måndag 30 november 2009

Månadsbilden: NovemberHär kommer månadsbilden för November. Lerigt på gångstigen och inga blad kvar på träden. Bäcken är bredare och porlar fram full av regnvatten. Tänk nu är det bara en månadsbild kvar i år.
Bonusbilderna till detta inlägg hittar ni i mitt inlägg från igår. Fler Månadsbilder hittar du hos Camilla.

6 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Här är ju din gångstig igen, den som jag gillar så....lika fin nu om hösten!
Det är roligt att se förändringarna genom årstiderna.

Må så gott,
Ia

Malin sa...

Just denna lera trampar jag runt i varenda dag å gott som...har hittat en liten genväg till jobbet som ser ut just så...men efter allt regn så är det förenat med en viss risk att ta sig genom där...I dag har vi lite blek sol som lyser över oss och det känns väldigt behagligt att kika ut...

Kramar från Malin

Lillebeth sa...

November är vackert - på bild!

Anne sa...

Å vilken härlig novemberbild - här är det fullmåne och frostnupet - men så är vi ju också nordanskogs i förhållande till det glama kära Skåneland! Jag har uppesittar kväll med julkortsskapande och göggdrickande här i Birkastan! Kram Anne

Ninni sa...

Visst...det är grått och lerigt men fortfarande en sån fin vy. Det måste vara så skönt att ha den promenadvägen i närheten. Fina bonusbilder vi fått se. Visst är vädret upp och ner. Igår hade vi strålande sol och minus sju, idag dimma och nollgradigt igen. Det var så fint att få se solen, om så bara genom fönstret, och frosten på marken lyste ju upp lite extra.
Jag hoppas att det hinner komma lite snö tills det är dags för decemberbilden...
Må så gott!
Kram Ninni

Poppins sa...

Vilken typisk novemberbild! I alla fall för oss i Skåne: blött och grått. Men ändå vackert för det är ju så att naturen är vacker oavsett årstid och väder.
Önskar dig en härlig tid nu i advent och hoppas att du myser för fullt.
kramar från Poppins