måndag 6 augusti 2007

Sommarkväll.

Sänder bara en liten hälsning från den sköna sommarkvällen. Sitter och njuter av att kunna sitta ute och ha tända ljus och känna dofter och ljud i mörkret. Uppskatta faktiskt det lika mycket som solen på dagen. Filten om axlarna och vacker musik lite tyst i bakgrunden och jag är lycklig. God natt.

8 kommentarer:

Poppins sa...

Javisst blir man lycklig över att kunna sitta ute på kvällen. Trots myggen! Vi brukar inte se till en enda men i år har de trivts, men det får man ta... :)
Det finns ett porslin med skånska slott som jag har sett på auktion. Och det är väldigt vackert, så har du det i skåpet bör du damma av det och använda det. Mitt blåa är engelskt och heter "Dickens' Inn". Vilket härligt namn!?
kram

Anonym sa...

Vilken underbart stämningsfull bild :)

Kattfot sa...

Mysigt, och just augustikvällar är det något särskilt med tycker jag. Hoppas du får en fin kväll :-)

Marina sa...

Nu i dagarna har jag konstaterat att kvällarna är nästan ännu bättre än dagarna på sommaren. Jag ahr svårt att göra något när det är varmt men kvällen är helt underbar efter en varm sommardag.

Signes vind sa...

Det är något viss med Augustikvällar, varmt, mörkare än på länge och något vilsamt i naturen. Att sedan tända lyktor gör det bara bättre!

Birgitta sa...

En sådan skön stämning en sommarkväll kan ge, sitter gärna där också och tittar. Mysigt kaffekalas du haft och så vackra handarbeten och spetsar, jag fyndade sådant på loppis i sommar, man har tur ibland. Kram, jättefina bilder.

Lusthuset sa...

alla: Visst är det skönt när det är varmt på kvällen och även med augustimörkret att kura i. Ha det bra. Kram

lotta sa...

Äntligen kan vi sitta ute och njuta av ljumna sommarkvällar, visserligen börjar det mörkna men då är det bara att tända ett ljus... Fin lykta du har - mysigt... =)