söndag 27 januari 2008

Stormen har dragit vidare.....

....och lugnet har återkommit till oss. Idag sken solen och vi gick en lång promenad i skogen och det var 7 grader varmt. De första fåglarna försökte så smått att klara strupen. Det var absolut lite vår i luften. Inspirerad av detta gick jag ut i växthuset och klippte ner vinrankan, sopade rent på golvet, slängde ut gamla krukor....och oj vad det kändes härligt. Jag täckte även rosorna med granris för man vet ju inte hur detta skall sluta för riktigt normalt är det inte......men skönt så länge det varar.
Jag har tittat på bärbara datorer så det går runt i huvudet. Hoppas att alla får en bra vecka.

3 kommentarer:

cia/Olivelund sa...

Vilken fantastiskt stämningsfull bild!
Ni har verkligen "vår" hos er just nu....Vi har rätt mycket snö och -10 grader till kvällen...Men trots snön och kylan så är det ljuset som gör att jag känner att våren är på G. Det är ljust när jag vaknar och ljust ganska länge in på eftermiddagen...skönt!
Ha det bra!

Lusthuset sa...

cia: Visst är det underbart när ljuset återkommer, det är nästan det bästa av allt. Jag fick riktiga vårkänslor när jag gick där och sopade, men än kan det bli vinter. Det är förädiskt här nere i Skåne, ingen ordning på årstiderna. Ha det bra. Kram !

Anonym sa...

Det hørtes herlig ut! Deilig når stormen er over og solen titter fram igjen. Kjempefint bilde også :)

God helg!